Χτύπησαν και λήστεψαν οδηγό λεωφορείου επειδή πήγαινε αργά

χτύπησαν-και-λήστεψαν-οδηγό-λεωφορεί-1219553

Ένα βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το Σάββατο 8 Μαίου. Το απόγευμα, περίπου στις 17:45, σε δρομολόγιο της γραμμής 171 Βάρκιζα-Αργυρούπολη και με πολλούς επιβάτες στο λεωφορείο, 20 άτομα νεαρής ηλικίας άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό γιατί έκανε συχνές στάσεις και πήγαινε σιγά.

Κατέβηκαν στη στάση Ιασωνίδου και δυο εξ αυτών πήγαν μπροστά στο παρμπρίζ και άρχισαν να το χτυπούν. Οι τέσσερις μάλιστα έσπρωξαν την πόρτα, μπήκαν ξανά μέσα, έριξαν μπουνιά στον οδηγό, άρπαξαν το τσαντάκι του και έφυγαν.

Μιλώντας στο iEidiseis.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, επεσήμανε:

«Έχω τονίσει πάρα πολλές φορές ότι η έλλειψη δύναμης στα τμήματα Τάξης και Ασφάλειας στη νοτιοανατολική Αττική έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και δυσχέρειας όσον αφορά την παρέμβαση της αστυνομίας σε παραβατικά περιστατικά που διαδραματίζονταν στις περιοχές αυτές αλλά και θα γίνονται εξαιτίας της αύξησης της επισκεψιμότητας λόγω της καλοκαιρινής περιόδου. Η Ένωση νοτιοανατολικής κατήγγειλε την ελάχιστη ενίσχυση με προσωπικό και απευθύνθηκε στους τοπικούς άρχοντες και βουλευτές όλων των κομμάτων προκειμένου να παρέμβουν, έτσι ώστε να σταματήσουν επιτέλους τα τμήματα Τάξης και Ασφάλειας να είναι υπηρεσίες-φαντάσματα χωρίς αστυνομικούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook