Χρυσούλα Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη: «Δεν υπάρχει συναλλαγή με τη δημοτική αρχή, ήρθαμε να κάνουμε έργο»

χρυσούλα-χατζηδάκη-μιχαηλάκη-δεν-υπ-959893

Αναφορά για όσα γίνονται στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων αλλά και την ανάληψη των καθηκόντων της στην προεδρεία της ΔΕΥΑΧ, έκανε η Χρυσούλα Χατζηδάκη-Μιχαηλάκη σε συνέντευξή της στην ενημερωτική εκπομπή του Super FM 89.6 με τον Περικλή Κουκλάκη.

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Χανιά Κοιτάμε Μπροστά» αναφέρθηκε στην τιμητική -όπως την χαρακτήρισε- πρόταση, από τον Δήμαρχο Χανίων για τη θέση του προέδρου στο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, ενώ σχολίασε και τη συνεργασία των παρατάξεων στη δημοτική αρχή, αλλά και τα περί «συναλλαγής» που ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Τα περί συναλλαγής που είχαν ακουστεί σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια, δεν υφίστανται, δεν έπεισαν κανένα. Δεν υπάρχει καμία συναλλαγή με τη δημοτική αρχή, όλα γίνονται στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας της παράταξής μας με την παράταξη του Δημάρχου, ενώ όλοι στο τέλος θα κριθούμε, αυτό θα φανεί», τόνισε σε έντονο ύφος απαντώντας στις φωνές που είχαν μπλέξει το όνομά της σε σενάρια «πάρε-δώσε».

«Η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο είναι… αρκετά καλή!»

«Εμείς έχουμε έρθει για να παράξουμε έργο και να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, μακριά από πολιτικές αντιπαραθέσεις στις θέσεις ευθύνες. Μέχρι σήμερα, η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο είναι… αρκετά καλή – και δε λέω άριστη, γιατί πιστεύω στην αρχή «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», υπογράμμισε η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.

Η δουλειά που έχει γίνει στη ΔΕΥΑΧ, και χάρη στις προηγούμενες διοικήσεις αλλά και στα άξια στελέχη της, είναι σημαντική, είναι μετρήσιμη, είναι αναγνωρισμένη από τους Χανιώτες, ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Χατζηδάκη, ενώ συμπλήρωσε πως κάθε νέα διοίκηση που αναλαμβάνει, οφείλει να αναπτύξει δράσεις και πολιτικές με επίκεντρο τους πολίτες.

Η ΔΕΥΑΧ το επόμενο διάστημα θα αναπτύξει πολιτικές και δράσεις για να διευκολυνθούν οι πολίτες που έχουν οφειλές προς την επιχείρηση, εκτός του κλασικού διακανονισμού,  ώστε να αυξηθεί και η ανταποδοτικότητα στα έργα, τόνισε εκτός των άλλων η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης.

Για τον ποταμό Μορώνη στη Σούδα και το έργο που έχει προκηρυχθεί, η κα Χατζηδάκη μίλησε για άμεσες κινήσεις που θα γίνουν εντός διμήνου ή τριμήνου, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών περιπτώσεων, ώστε να διεκδικηθούν τα χρήματα στο ΕΣΠΑ ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο που ζητά χρόνια τώρα η τοπική κοινωνία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook