Χρυσοχοείο Κυριακάκη στο κέντρο των Χανίων: Αμέτρητες επιλογές για όλες τις σπουδαίες στιγμές της ζωής…

χρυσοχοείο-κυριακάκη-στο-κέντρο-των-χ-1557564

Στην οδό Πλαστήρα, στο κέντρο των Χανίων, βρίσκεται το χρυσοχοείο Κυριακάκη.

Το χρυσοχοείο άνοιξε το έτος 1970 από τον αείμνηστο Κυριάκο Κυριακάκη και σήμερα την επιχείρηση τη συνεχίζουν τα παιδιά του, Γιώργος και Δώρα Κυριακάκη.

Εδώ και 50 χρόνια, οι Χανιώτες έχουν αγκαλιάσει το χρυσοχοείο Κυριακάκη και το επιλέγουν σε όλες τις σπουδαίες στιγμές της ζωής τους για τα πιο διαχρονικά δώρα.

Για τον αρραβώνα, το γάμο, τη γέννηση, τη βάπτιση, αλλά και για τις πιο μικρές και καθημερινές περιστάσεις.

Στο χρυσοχοείο Κυριακάκη θα βρει κανείς μια τεράστια γκάμα προϊόντων. Από τα πιο απλά, ασημένια, επάργυρα και επιχρυσωμένα κοσμήματα, μέχρι τα πιο περίτεχνα κοσμήματα, χρυσά και λευκόχρυσα, με πολύτιμους λίθους και σχέδια κλασσικά αλλά και πιο μοντέρνα, με μεγάλη ποικιλία σε σετ αρραβώνων, μονόπετρα δακτυλίδια, βέρες και βαπτιστικούς σταυρούς.

Η συνεργασία με πλήθος προμηθευτών, δίνει στο χρυσοχοείο τη δυνατότητα να απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές, είτε επιθυμούν τα πιο απλά κοσμήματα, είτε τα πιο εξεζητημένα.

Παράλληλα, είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών ρολογιών SEIKO, Vogue, Armani, Guess, citizen, Jcou, Michael, Κors, για ρολόγια με μεγάλο εύρος τιμών, σε μεγάλη ποικιλία και τιμές για όλους.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες της επιχείρησης Γιώργος και Δώρα Κυριακάκη είναι πάντα στο πλευρό των πελατών, με μια αμφίδρομη σχέση αγάπης και σεβασμού, αλλά και εμπιστοσύνης, την οποία έχουν χτίσει τόσα χρόνια με το Χανιώτικο κοινό.

Ν. Πλαστήρα 27-29 Χανιά

Τηλ 2821059270

https://www.facebook.com/kyriakakidoragiorgos/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook