Χρυσοχοΐδης: «Kαταστροφή αν κάποιοι αποφασίσουν να κάνουν ρεβεγιόν»

χρυσοχοΐδης-kαταστροφή-αν-κάποιοι-απ-1070668

«Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ρεβεγιόν ή συγκεντρώσεις στο σπίτι, θα υπάρξει καταστροφή. Και όποιος θέλει την καταστροφή, κάνει πολύ κακό. Θα υπάρξει πρόνοια για να μην υπάρξουν μεγάλες συγκεντρώσεις στα σπίτια» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

«Απαγορεύεται η κυκλοφορία. Κανείς δεν έχει λόγο να κυκλοφορεί το βράδυ. Πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας. Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει ρεβεγιόν ή συγκέντρωση στα σπίτια, είναι προφανές ότι θα είναι καταστροφή κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ πρόσθεσε: «Η αστυνομία βρέθηκε στον δρόμο για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι υπάρχει κόπωση. Να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Όπου υπάρχει συνωστισμός, υπάρχει καταστροφή. Όποτε υπάρχει γιορτή, είναι μαχαιριά στην υγεία των συμπολιτών μας.

Αυτή την εξίσωση πρέπει να λύσουμε όπως δεν γιορτάσαμε Πάσχα, ονομαστικές γιορτές κτλ. Τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά φέτος. Δεν είμαστε Σέρλοκ Χολμς αλλά θα κάνουμε τη δουλειά μας για να επιστρέψει το χαμόγελο. Να χαμογελάσουμε ξανά. Το εμβόλιο είναι η ελπίδα» σημείωσε.

«Το τρίτο κύμα του κορoνοϊού θα είναι ολέθριο. Πρέπει να το αποφύγουμε» κατέληξε.

Πηγή: libre.gr

One thought on “Χρυσοχοΐδης: «Kαταστροφή αν κάποιοι αποφασίσουν να κάνουν ρεβεγιόν»

  1. Ποιός ψήφισε αυτό τον μπαμπουίνο για να σας το παίζει επιστήμονας, δικτατορισκος, νεοναζί καραγκιοζης και κάντε Άρης ! Δεν ντρέπεστε ρε νενέκοι που τον αφήνετε να σας ξευτιλιζει μπροστά στα παιδιά σας ? Ποιο περιμένετε να σας σώσει από την συμμορία των λαμόγιων ? Τι εχουνε προσφέρει αυτοί όλοι στην Ελλάδα τόσες δεκαετίες που εχουνε καβαλήσει στο σβερκο σας και σας βυζαίνουν κάθε μήνα με μισθούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ τα φανερά μόνο ? Τι έχουν προσφέρει ? Εστω ένας καραγκιοζης από αυτους ? Τίποτε !!! Αυτοί είναι οι ψείρες, οι κοριοί οι μαντάκοι της πατρισδας μας, ντροπή σας χίλιες φορές, οι Κρητικοί παππούδες σας δεν υπολόγισαν και δεν φοβηθήκατε τους Γερμανούς που ήταν στους δρόμους με τα αυτόματα και εσεις μωρέ γένη κάντε κιοτηδες στους χαχαλους τους μαντάκους, τα ανδρείκελα που παριστάνουνε τους μπροσταρηδες που σε άλλη χώρα δεν θα μπορούσανε να βρουνε δουλειά ούτε για σερβιτόροι !! Τελικά ότι αξίζετε ως λαός έχετε !! Υπάρχει και άλλου κορωνοιός αλλά αυτό το μασκαριλίκια και τρόμος και φόβος δεν υπάρχει πουθενά ! Ντροπή σας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook