Χρυσό μετάλλιο για Χανιωτάκι στο πρωτάθλημα Κιμ ε Λιου στην Αθήνα | Photos

χρυσό-μετάλλιο-για-χανιωτάκι-στο-πρωτ-968266

Χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στο βάθρο ύστερα από 5 νικηφόρους εξαντλητικούς αγώνες, κατέκτησε ο μικρός Χανιώτης Μανούσος Γεωργιουδάκης, από την 5μελή ομάδα του Συλλόγου Ακρωτηρίου, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Κιμ ε λιου και πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο.

Ο συναγωνισμός ήταν δύσκολος για όλα τα παιδιά. Ο Μαλινάκης Παύλος αγωνίστηκε πρώτος χάνοντας σε ένα παιχνίδι σκληρής αναμέτρησης με ελάχιστη διαφορά από τον αντίπαλο όπου διεκδίκησε την πρωτιά στην κατηγορία του.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Γαβαλάκης Νίκος νικώντας τον πρώτο του αγώνα αποκλείστηκε στον επόμενο. Νικηφόρο πρώτο αγώνα είχε και ο Στρατηγάκης Παναγιώτης αλλά αποκλείστηκε στον δεύτερο με ελάχιστη διαφορά. Ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος Σηφάκης Μανώλης έμεινε εκτός μεταλλίων παρ’όλη την καλή του εμφάνιση.Η προπονήτρια του συλλόγου Λεβεντάκη Όλγα έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένη για την απόδοση της ομάδας και το ανεβασμένο επίπεδο όλων των παιδιών.Τέλος το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES που είναι πάντα κοντά στην ομάδα σε κάθε μετακίνησή της.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook