Χρυσή Αυγή: Αυτό είναι το κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου | Video

χρυσή-αυγή-αυτό-είναι-το-κελί-του-νίκου-1124295

Το πρώτο τους βράδυ στη φυλακή πέρασαν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, που καταδικάσθηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και μετήχθησαν την Παρασκευή (23/10) στις φυλακές Δομοκού.

Η μεταγωγή τους από τη ΓΑΔΑ έγινε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και μέτρα ασφάλειας, αλλά και αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αμέσως μετά την άφιξή τους ο διευθυντής των φυλακών έκανε προσωπική συνέντευξη με κάθε κρατούμενο ξεχωριστά, κατά την οποία ενημερώθηκε για τυχόν ζητήματα υγείας ή άλλα θέματα.

Στις φυλακές Δομοκού βρίσκεται και ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ στη φωτογραφία από το κελί του διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα.

Στο εν λόγω κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει υποχρεωτικά μπει.

Σύμφωνα με πηγές της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής θα παραμείνει απομονωμένο σε θαλάμους νοσηλείας των φυλακών Δομοκού, δύο σε κάθε κελί, για την 14ήμερη καραντίνα.

Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Παναγιώταρος θα είναι μαζί, μακριά από τους πρώην ομοϊδεάτες τους Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, με τους οποίους βρίσκονται σε ρήξη.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook