Χρύσα Καβράκη: Τι λέει η όμορφη Χανιώτισσα του GNTM για το άσχημο σχόλιο της Ρασέλ | Video

χρύσα-καβράκη-τι-λέει-η-όμορφη-χανιώτι-1113480

Στην Φωλιά των Κου Κου ήταν προσκεκλημένη η Χανιώτισσα Χρύσα Καβράκη, η οποία ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το GNTM. Η ίδια αναφέρθηκε στις δοκιμασίες αλλά και τα σχόλια που έκανε για αυτήν η συμπαίκτριά της, Ρασέλ.

Η Χρύσα Καβράκη δήλωσε: «Δεν είχα ωραία φωτογραφία, δεν είχα αποδώσει έτσι όπως θα ήθελα, οπότε το περίμενα. Αν κι η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία του Δημοσθένη δεν μου άρεσε. Σαν προσωπικότητα και σαν χαρακτήρας είναι πολύ καλό παιδί, τον συμπαθώ αλλά η απόδοση ήταν περίπου σαν τη δική μου, δεν έβγαζε τίποτα. Στο σετ είχε παρόμοια αντίδραση με τη δική μου, είχε κολλήσει.»

Για τα σχόλια της Ρασέλ ότι η Χρύσα φλέρταρε με τα αγόρια είπε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ επικοινωνιακή, τα πάω καλά με τα αγόρια και τα κορίτσια, έκανα παρέα με όλα τα άτομα. Επειδή η Ρασέλ δεν είναι ίδιος χαρακτήρας με εμένα το παρεξήγησε. Στο σπίτι δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση, οπότε το επικριτικό σχόλιο που έκανε ήταν τελείως άτοπο για εμένα. Γενικά δεν ήταν έτσι από κοντά, καμία σχέση. Θέλει να προβάλει συγκεκριμένο χαρακτήρα. Δεν τη γνωρίζω αλλά σίγουρα δεν έχει δείξει αυτό πίσω από την κάμερα.»

Για φαβορί προέβλεψε ότι τα αγόρια έχουν φέτος το προβάδισμα ξεχωρίζοντας τον Ανδρέα και τον Αιμιλιάνο.

Το βίντεο από την αποχώρηση της Χρύσας και μετά το 5.05′ το σχόλιο της Ρασέλ:

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook