Χρύσα Δρακάκη: Ράκος η Κρητικιά Playmate – σύντροφος του 51χρονου επιχειρηματία που απήχθη | Photos

χρύσα-δρακάκη-ράκος-η-κρητικιά-playmate-σύν-790129

Δύσκολες ώρες περνάει το γνωστό μοντέλο και σύντροφος του 51χρονου επιχειρηματία, Χρύσα Δρακάκη, που απήχθη χτες έξω από το σπίτι του στον Πειραιά.

Η Χρύσα Δρακάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο, είναι πρώην Playmate 2009 ενώ το 2003 συμμετείχε και στα καλλιστεία του ANT1.

Μετά από το περιστατικό αυτό, το μοντέλο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Λαμβάνει από χθες φαρμακευτική αγωγή προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της σε ότι κι αν ακούσει τα επόμενα 24ωρα που είναι κρίσιμα.

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και παρά το γεγονός πως το μοντέλο στο παρελθόν είχε βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τόσο λόγω κάποιων δεσμών όσο και λόγω των τολμηρών φωτογραφήσεών της.

Γενικότερα και οι δύο απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούσαν να περνούν απαρατήρητοι στα στέκια που σύχναζαν.

Μάλιστα, το ζευγάρι τις ημέρες των Χριστουγέννων βρισκόταν στην Παύλιανη και επέστρεψαν στον Πειραιά για να περάσουν την πρωτοχρονιά με τους γονείς του 51χρονου.

Η ταυτότητα του επιχειρηματία

Πρόκειται για τον Νίκο Μαυρίκο, ιδιοκτήτη μεγάλης εταιρείας, κοντά στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά, που τροφοδοτούσε ναυτιλιακές εταιρείες –κυρίως με κρουαζιερόπλοια- με ποτά, πούρα και άλλα είδη. Επίσης ήταν πρώην συνιδιοκτήτης εργοστασίου παραγωγής τσιγάρων στο Ντουμπάι, για το οποίο υπήρξε έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ το 2016 σε σχέση με κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων με προορισμό την Μ. Βρετανία.

Ντυμένοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ

Αυτή είναι η δραστηριότητα του 50χρονου επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου που έπεσε θύμα αρπαγής έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους, από τουλάχιστον τέσσερα άτομα που τον άρπαξαν και τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Εξετάζονται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί των ΕΚΑΜ.

Το σημείο της αρπαγής

Στο σημείο της απαγωγής βρίσκονταν δύο πολυτελή οχήματα (ένα εκ των οποίων με βουλγαρικές πινακίδες) του 50χρονου αλλά και μια μοτοσυκλέτα με την οποία κινείτο συχνά μέχρι το γραφείο του. Σύμφωνα με αναφορές προσώπων που τον γνώριζαν το θύμα της απαγωγής δεν είχε σωματοφύλακες και δεν έπαιρνε κανένα μέτρο ασφαλείας.

Τι «βλέπει« η ΕΛ.ΑΣ στο παρελθόν του επιχειρηματία

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν το ενδεχόμενο η απαγωγή να έχει οργανωθεί από άτομα που γνώριζαν τον επιχειρηματία ή ορισμένες από τις καθημερινές κινήσεις του. Κι αναμένουν ανά πάσα στιγμή την πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια του ομήρου ή άλλα πρόσωπα για να καταγράψουν τις οικονομικές απαιτήσεις των δραστών.

neaselida.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook