Χρωματιστές πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο

χρωματιστές-πιπεριές-γεμιστές-με-κοτ-1503024

Οι γεμιστές πιπεριές που θα φτιάξεις σήμερα έχουν κοτόπουλο, λιωμένη παρμεζάνα και είναι λαχταριστές. Θα τις ετοιμάσεις πανεύκολα και γρήγορα ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους ή την οικογένεια σου.

Οι γεμιστές πιπεριές που θα φτιάξεις σήμερα έχουν κοτόπουλο, λιωμένη παρμεζάνα και είναι λαχταριστές. Θα τις ετοιμάσεις πανεύκολα και γρήγορα ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους ή την οικογένεια σου.

Συστατικά

  • 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ψιλοκομμένα
  • 6 μεγάλες χρωματιστές πιπεριές
  • 2 φλ. ζωμό κότας
  • 2 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό φρεσκοτριμμένο
  • 1 μεσαία κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά καρ
  • 1 φλ. χυμό φρέσκιας ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

-Βάζεις το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση και το αφήνεις να βράσει καλά μέχρι να μαλακώσει

-Το βγάζεις από τη φωτιά και το κόβεις σε πολύ μικρά καρέ

-Ρίχνεις σε ένα μπολ τα κομμάτια κοτόπουλου με 1 ½ κούπα παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό την ψιλοκομμένη πιπεριά, το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά

-Καθαρίζεις το εσωτερικό κάθε πιπεριάς αφαιρώντας τους σπόρους, τις πλένεις καλά και τις τοποθετείς σε ένα ταψί

-Τις γεμίζεις με το μείγμα από κοτόπουλο που έχεις ετοιμάσει

-Ρίχνεις την υπόλοιπη παρμεζάνα πάνω από τις πιπεριές και προσθέτεις το ζωμό

-Σκεπάζεις το ταψί με αλουμινόχαρτο και αφήνεις τις πιπεριές να ψηθούν στους 180 oC για 1 περίπου ώρα

-Σερβίρεις βάζοντας στο πλάι φρέσκο μαϊντανό και προαιρετικά τριμμένη παρμεζάνα

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook