Χριστουγεννιάτικο φως και γιορτές σε κάθε γειτονιά του δήμου Χανίων – Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων | Video

Κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους σε κάθε γειτονιά του δήμου Χανίων για να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα απεύθυνε ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης παρουσιάζοντας το εορταστικό πρόγραμμα των επομένων ημερών.

Όπως ειπώθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, από τον δήμαρχο Χανίων και τους Αντιδημάρχους κ.κ Γιάννη Γιαννακάκη, και Γιάννη Νικηφοράκη και την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Ζερβουδάκη, οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των υπηρεσιών του δήμου και στοχεύει στο να προσφέρει χαρά και φως στους δημότες μικρούς και μεγάλους.Παρουσιάζοντας τμήματα του προγράμματος ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιάννης Γιαννακάκης είπε ότι οι φετινές γιορτές είναι γιορτές για όλους και παντού, με περισσότερη τέχνη, φως και μουσική.Σημείωσε πως έγινε προσπάθεια για να έρθουν τα Χριστούγεννα λίγο πιο κοντά στους δημότες βάζοντας χρώμα αλλά και οργανώνοντας εκδηλώσεις σε περιοχές έξω από την πόλη.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων

Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Ελένη Ζερβουδάκη αναφέρθηκε στα γεύματα αγάπης που θα προσφερθούν αυτές τις ημέρες των γιορτών σε αστέγους της πόλης, ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Νικηφοράκης είπε πως αυτά τα Χριστούγεννα πάρουν γιορτινό χρώμα και φως 40 πάρκα και γειτονιές του δήμου.

Μάλιστα σημείωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τον στολισμό της πόλης σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς, για τα Χριστούγεννα της επόμενης χρόνιας.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ