»Χριστούγεννα στο πλοίο της ΑΝΕΚ» θα γιορτάσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

χριστούγεννα-στο-πλοίο-της-ανεκ-θα-γ-910192

Σε πλοίο της ΑΝΕΚ Lines που θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 15 Δεκεμβρίου 2019 θα πραγματοποηθεί φέτος από τις 11:00-15:00 η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (Π.Ο.Π.Κ.Σ), από κοινού με την χορηγό εταιρεία «ΑΝΕΚ LINES».

Αναλυτικά το σχετικό ενημερωτικό δελτίο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων ,από κοινού με την ΑΝΕΚ, διοργανώνουν μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Κρητικών σωματείων της Αττικής με τίτλο «Χριστούγεννα  στο πλοίο της ΑΝΕΚ», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και  ώρα 11:00 – 15:00.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Αφήγηση παιδικού παραμυθιού, διανθισμένο με κρητικούς παραδοσιακούς ήχους από διακεκριμένο κρητικό συγγραφέα

Παρουσίαση και βιωματική δημιουργία παραδοσιακών Χριστουγεννιάτικων γιορτινών γλυκών και εδεσμάτων της Κρήτης από γνωστό κρητικό σεφ, με ταυτόχρονη ομιλία από διατροφολόγο για την αξία και τη σημασία της Κρητικής διατροφής.

Παρουσίαση των γιορτινών ηθών και εθίμων της Κρήτης με τη συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού.

Κάλαντα και γιορτινά τραγούδια από παιδική χορωδία.

Κρητικούς χορούς που θα χορέψουν οι μικροί μας φίλοι, με τη συνοδεία κρητικών παραδοσιακών οργάνων

Καθ’ όλη την διάρκεια της ενασχόλησης των παιδιών με τις παραπάνω δράσεις οι γονείς και συνοδοί των παιδιών θα συζητούν με διακεκριμένο/η παιδίατρο και παιδοψυχολόγο για ιατρικά θέματα και θέματα παιδοψυχολογίας που αφορούν τα παιδιά μας.

Στους μικρούς μας καλεσμένους  θα προσφερθούν δώρα και γλυκά από την Ομοσπονδία, καθώς και κέρασμα, ευγενική προσφορά της «ΑΝΕΚ Α.Ε»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την διοίκηση της  «ΑΝΕΚ Α.Ε», για την ευγενική παραχώρηση του πλοίου, καθώς και για την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά της σε κάθε εκδήλωση της Π.Ο.Π.Κ.Σ, αλλά και για την ευρύτερη συνεργασία με βάση το κοινό μας όραμα που είναι η προσφορά στην Κρήτη και το Πολιτισμό της.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook