Χριστούγεννα στη φυλακή για τον 14χρονο «δικτάτορα» του Burger King

χριστούγεννα-στη-φυλακή-για-τον-14χρονο-956499

Ο φόβος κι ο τρόμος του προσωπικού στο εστιατόριο ταχυφαγίας «Burger King», ο 14χρονος Κίντον Νάιτ, θα περάσει τα Χριστούγεννα μακριά από την οικογένειά του: στη φυλακή.

Ο Βρετανός έφηβος, ως αρχηγός συμμορίας, τρομοκρατούσε τους εργαζόμενους του εστιατορίου Burger King πετώντας τους μιλκσέικ, αναποδογυρίζοντας τραπέζια και καρέκλες και απειλώντας συνταξιούχους, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ο «μικρός δικτάτορας» όπως είναι το παρατσούκλι του, είχε κάνει μαρτύριο τη ζωή των κατοίκων του Swindon και μάλιστα, πολλοί από τους εργαζόμενους του εστιατορίου «Burger King» είχαν απευθυνθεί στις τοπικές αρχές ζητώντας τους να του απαγορεύσουν να πλησιάζει στο μαγαζί.

Ο Βρετανός έφηβος, δεν απειλούσε μόνο το προσωπικό του Burger King αλλά και τους συνταξιούχους της περιοχής. Όπως επισημαίνει το βρετανικό δημοσίευμα, η καθημερινότητα των κατοίκων είχε γίνει κόλαση με τον 14χρονο να απειλεί με άλλους συμμαθητές του, τους εργαζομένους και τους ηλικιωμένους.

«Αγοράζουν τρόφιμα και τα πετάνε – συνήθως πατάτες και μιλκσέικ… Έπρεπε να καλούμε την αστυνομία ξανά και ξανά», υποστηρίζουν οι κάτοικοι. «Έριχναν πέτρες και κουτιά στους περαστικούς, πηδούσαν στους κήπους σπιτιών και κάπνιζαν κάνναβη», υποστηρίζει η 67χρονη Μπάρμπαρα Κλαρ, κάτοικος της περιοχής.

Το δικαστήριο του Swindon απεφάνθη ότι ο 14χρονος θα έπρεπε να κατονομαστεί παρά το γεγονός ότι ήταν κάτω των 18 ετών.

Η μητέρα του άτακτου έφηβου παρακάλεσε τον δικαστή να αγκαλιάσει τον γιο της προτού του ανακοινώσει την ποινή του, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook