Χριστούγεννα δύο ταχυτήτων: Πώς θα γιορτάσουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι

χριστούγεννα-δύο-ταχυτήτων-πώς-θα-γιο-1333295

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ζητούμενο αποτελεί το πώς θα τα γιορτάσουμε φέτος λόγω του κορονοϊού.

Η απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει ανοιχτή την οικονομία επαναφέρει έπειτα από δύο χρόνια τα ρεβεγιόν, τις διακοπές και τις εορταστικές εξόδους που πέρυσι απαγορεύθηκαν λόγω lockdown.

Φέτος ωστόσο θα έχουμε Χριστούγεννα… δύο ταχυτήτων. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, οι εμβολιασμένοι δεν πρόκειται να στερηθούν τίποτα στην εορταστική τους έξοδο.

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα διασκεδάσουν σε εσωτερικούς χώρους , με ρεβεγιόν σε εστιατόρια, βόλτες για καφέ ή ποτό σε μπάρ και κέντρα διασκέδασης, αλλά και με εξόδους σε σινεμά, θέατρα και μουσεία.

Για τους ανεμβολίαστους η διασκέδαση θα αφορά μόνο σε εξωτερικούς χώρους σε μεικτούς χώρους εστίασης και μόνο εάν έχουν στη διάθεσή τους αρνητικό rapid test στην έξοδο για καφέ, φαγητό ή ποτό, αλλιώς… delivery στο σπίτι.

Τι θα ισχύει για τα ψώνια στα καταστήματα και τις μετακινήσεις εκτός νομού

Στη Χριστουγεννιάτικη αγορά θα μπουν όλοι αλλά με πιστοποιητικό ή αρνητικό rapid test. Για ψώνια στα καταστήματα, για καλλωπισμό στα κομμωτήρια ή για δουλειές σε Δημόσιο και τράπεζες θα μπαίνει κάποιος πληρώντας τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Με «click away» θα κάνουμε τα ψώνια μας όταν ανοίξουν τα καταστήματα

Όσον αφορά στις μετακινήσεις εκτός νομού, τα ταξίδια με αυτοκίνητο θα γίνουν χωρίς ελέγχους σε αντίθεση με πέρυσι. Χρειάζεται υποχρεωτικά rapid test για τους ανεμβολίαστους που θα ταξιδέψουν με αεροπλάνα, πλοία και τρένα αλλά και για τη διαμονή σε ξενοδοχεία και καταλύματα.

Όσον αφορά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τα ψώνια από σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων θα γίνονται χωρίς ελέγχους. Βέβαια όπως έχει συσταθεί, πριν καθίσουμε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, καλό θα είναι να έχει γίνει self test.

enikos.gr

3 thoughts on “Χριστούγεννα δύο ταχυτήτων: Πώς θα γιορτάσουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι

  1. Ειστε η ντροπή της κοινωνίας που ζείτε, πως μπορείτε να αφήνετε να σας διχάσει ένας ηλιθιος ντενεκές που πριν δυο χρόνια πριν τον ψηφίστε για πρωθυπουργό ήταν στα σκουπίδια, στο κάδο απορριμμάτων ? Υπάρχει εστω και ένας Έλληνας που δεν έχει καταλάβει ότι ο κρητικοπιθηκος αυτός είναι ένα ανίκανο, σχοιζοφρενικό, αλοζονικό ανθρωπακι που έχει κατς ρέψει τα ΠΑΝΤΑ στη χώρα ( δάση, οικονομία, εκπαιδευση, θρησκεία, ομονοια, οικογένεια, ζωή, κλπ ) και εσεις εξακολουθείτε να σφυρίζετε αδιάφορα. Τα παιδιά σας δεν κινδυνεύουν από καμία πανδημία, όπως δεν κινδυνεύετε ούτε εσεις, όπως δεν κινδύνευαν και οι 18.000 δικοί μας άνθρωποι που δολοφόνησε ο μαλακ@σ γιος του δοσιλογου που τον βγάλατε από τα σκουπίδια με την ψηφο σας και την άλλη μέρα έγινε πρωθυπουργός, οικονομολόγος, Φαραώ, ελεγκτής της ζωής σας, της δουλειάς σας, της περιουσίας σας, της θρησκείας σας και τώρα και της ζωής σας και της ζωής των παιδιών σας γιατί του είπε μάλλον το άλλο σούργελο η μάννα του ότι είναι το μεγαλύτερο ιατρικό μυαλό στην χώρα και έχει δολοφονήσει 18.000 παπουδες και γιαγιάδες ? Ποιανού συγγενείς ήταν όλοι αυτοί οι δολοφονημένοι ? Ποιός τους άφησε ανυπεράσπιστους στα νοσοκομεία για να τους σκοτώσουν και να τους παραλάβουν από τα νεκροτομεία. Πως γίνεται να μην έχει πεθάνει ΚΑΝΕΝΑΣ στο σπίτι του και να πεθαίνουν ΟΛΟΙ στα νοσοκομεία ? Πήγε κανείς στο σπίτι κάποιου συγγενή του και τον βρήκε πεθαμένο πριν μερικές μέρες ? Γιατί όλοι έπρεπε να μείνουν σπίτια τους μεχρι να δυσκολευωντε στην αναπνοή ( δηλαδή να έχουν πάθει πνευμονια ) πριν τους βάλλουν στο νοσοκομείο, τους απομονώσουν από τους δικούς τους και τους δολοφονήσουν ? Έχετε τόσο χαμηλή νοησομυνη να εκτελούν κυριολεκτικά τους πατεράδες και μανάδες σας στα νοσοκομεία της ίδιας της κοινωνίας που ζείτε και να συνεχιζετε να φέρνεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτε ! Μήπως σας βόλευε αυτό για να αρπάξετε τις περιουσίες μια ώρα αρχύτερα. Είναι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς για την σιωπή σας και την ελειψη προστασίας που δυστυχώς περίμεναν απο σας ! Και τώρα συνεχίζεται να μην αντιδράτε σε αυτόν τον σχοιζοφρενή ανθέλληνα και τρίβετε τα χέρια σας περιμένοντας τον συμβολαιογράφο να κατοχυρώσατε τις περιουσίες των δολοφονημένων με δίκη σας συνενεση γονέων σας. Ξευτίλες, δεν θα τις χαρείτε, στους λαθρους θα πάνε σε ένα δυο χρονια !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook