Χρήστος Θηβαίος: Παίρνει τη σκυτάλη στις live streaming συναυλίες του «Σταυρού του Νότου»

χρήστος-θηβαίος-παίρνει-τη-σκυτάλη-στ-1176593

Ορμώμενος από την έντονη επιθυμία του να επικοινωνήσει με το κοινό, στην δύσκολη αυτή εποχή των αναγκαστικών αποστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος, ο τρυφερός «Άμλετ της Σελήνης» του ελληνικού τραγουδιού, παίρνει τη σκυτάλη στις διαδικτυακές συναυλίες που διοργανώνει ο Σταυρός του Νότου και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε μαζί του – από την ασφάλεια του σπιτιού μας – την Κυριακή 7 Μαρτίου.

Ο τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει κομμάτια από τη μεγάλη προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που ο ίδιος λατρεύει μεταξύ των οποίων τα «Ημερολόγιο», «Ας Χαθείς», «Αγάπη», «Παλιός Στρατιώτης»,« Μικρή Πατρίδα» , «Βροχή μου» κ.α.

Από αυτό το πρόγραμμα δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Όπως έλεγε ο ίδιος ο συνθέτης, «Ο Θηβαίος μπορεί να απογειώσει τα τραγούδια με τις ερμηνείες του και έχει δώσει νέα διάσταση ακόμα και στα τραγούδια του Καββαδία». Τα τραγούδια του Θάνου λοιπόν θα κατέχουν ξεχωριστή θέση στην διαδικτυακή συναυλία του.

Ιδιαίτερη στιγμή, εξάλλοθ, θα αποτελέσει και η ερμηνεία δυο ιδιαίτερων τραγουδιών-ύμνους στη Γυναίκα λόγω της 8ης Μαρτίου που είναι η Ημέρα της Γυναίκας.

Κλείστε ηλεκτρονικά εισιτήρια στο viva.gr στην τιμή των 7 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook