Χρήστος Λούλης: «Ο γιος μου κόλλησε κορoνοϊό στα γυρίσματα του My Greece»

χρήστος-λούλης-ο-γιος-μου-κόλλησε-κορo-1212233

Ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε ότι ο γιος του κόλλησε κορονοϊό στα γυρίσματα του My Greece στην Ευρυτανία που είχαν πάει οικογενειακώς. Ο μικρός κόλλησε μετά τη μητέρα του, Έμιλυ Κολιανδρή, ενώ ο ηθοποιός και η κόρη τους κατάφεραν να μην κολλήσουν παρά το γεγονός ότι ζούσαν στο ίδιο σπίτι.

«Πέρασε ο γιος μου κορονοϊό που είναι 9,5 ετών. Πήγαμε οικογενειακώς στο My Greece για το γύρισμα στην Ευρυτανία. Θεώρησα ότι είναι ένα δώρο από τον Θεό να φύγουμε και να πάμε μια εκδρομή. Και μας είπαν μετά ότι υπήρχε κρούσμα, και κάναμε τεστ και ο μικρός βγήκε θετικός. Ήμουν ψύχραιμος. Μάλλον μετά το κόλλησε και η Έμιλυ, αλλά δεν έκανε τεστ.

Εγώ και η μικρή ήμασταν μόνοι μας σε ξεχωριστά δωμάτια, όλη μέρα με μάσκες και τρώγαμε μόνοι μας. Κοιμόμουν μόνος μου αλλού. Όλη την ημέρα είχα ανοιχτά παράθυρα, είχαμε ξεπαγιάσει. Και δεν κολλήσαμε. Εγώ έκανα κάθε δύο ημέρες τεστ και δεν το κόλλησα. Το δύσκολο ήταν να απαγορεύσεις στην μικρή που είναι 5,5 ετών να παίζει με τον αδερφό της.

Κάτσαμε μέσα τις 2 εβδομάδες που πρέπει, και εφόσον εγώ έβγαινα αρνητικός στα τεστ, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κάτι άλλο. Η πανδημία μας ξεπερνάει. Προσπαθούμε να περπατήσουμε σε ένα σκοινί και από κάτω μας πετούν ακόντια με φωτιά. Αν προσπαθήσεις να δουλέψεις, είναι πάρα πολύ ρευστά τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook