Χρήστος Γαλανάκης: «Να στηρίξει ο λαός την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατί δεν γίνεται αλλιώς»

χρήστος-γαλανάκης-να-στηρίξει-ο-λαός-887486

Στο στούντιο του SUPER FM 89.6 και την εκπομπή του Περικλή Κουκλάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Χρήστος Γαλανάκης.

«Να στηρίξει ο λαός την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατί δεν γίνεται αλλιώς», σχολίασε ο κ. Γαλανάκης: «Όταν ήρθαν οι Γερμανοί, οι Τούρκοι, οι Βενετσιάνοι, ήθελαν τον πλούτο μας. Και τώρα αυτό γίνεται. Μας τα πήραν όλα τσάμπα. Αυτά μπορούν να ανατραπούν με ρήξη, όχι καλαμπούρια και ευχολόγια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει με δική της πολιτική την τρύπα στην χώρα, το κόψιμο μισθών και συντάξεων, φόρους κλπ.»

Ασταθή παραγωγή χαρακτήρισε τον τουρισμό, αφού γείτονες χώρες μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικές, εις βάρος της Ελλάδας, ενώ η βιομηχανία και οι διάφοροι τομείς παραγωγής έχουν άλλους όρους, όπου είσαι ανταγωνιστικός και επενδύεις στο προϊόν που παράγεις. Ωστόσο, αποκήρυξε τον καπιταλισμό και στήριξε την συλλογικότητα ως κοινωνικό σύστημα, με συνεργασία και όχι ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Όσον αφορά τις εξορύξεις υδρογονανθράκων, ο κ. Γαλανάκης μίλησε για τα πρώτα αποτελέσματα από την έλλειψη σεβασμού των ανθρώπων προς τη φύση, που αρχίζουν να φαίνονται, ανησυχώντας για την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, την αύξηση της στάθμης της θάλασσας, με πολύπλευρες συνέπειες: «Οι εξορύξεις δεν θα έπρεπε να παραχωρηθούν στους ξένους. Και οι Αμερικάνοι στο Ιρακ για τα πετρέλαια πήγαν.»

Έτσι εξέφρασε την ανησυχία του, μήπως η χώρα μπει σε μία αντίστοιχη δίνη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook