Χριστοδουλάκης από τα Χανιά: Ήρθε η ώρα το Κίνημα Αλλαγής να εκπροσωπήσει και πάλι την κοινωνία

χριστοδουλάκης-από-τα-χανιά-ήρθε-η-ώρα-997688

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στους χώρους του Κινήματος Αλλαγής ενόψει και της πολιτικής συνδιάσκεψης του κόμματος, έκανε από τα Χανιά ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, στην κοπή πίτας της τοπικής νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, το βράδυ της Πέμπτης στον Δημοτικό Κήπο.

Ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. εξέφρασε την άποψη ότι το κόμμα τώρα θα κάνει τον επαναπροσδιορισμό στις πολιτικές και ιδεολογικές του θέσεις και είναι η ευκαιρία του να εκπροσωπήσει ξανά την κοινωνία στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, ενημέρωσε πως τώρα το Κίνημα Αλλαγής έχει μπροστά του την κεντρική πολιτική συνδιάσκεψη, που θα γίνει τον Μάρτιο στην Αθήνα, «όπου θα επαναπροσδιορίσουμε σε νέα δεδομένα τα ιδεολογικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της προοδευτικής μας παράταξης».

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στις επιμέρους οργανώσεις του κόμματος ανά την Ελλάδα και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί: «Συγκροτούμε οριζόντια δίκτυα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα οδηγήσουν σε 12 περιφερειακές προδιασκέψεις σε όλη την Ελλάδα, με την Κρήτη να έχει τη δική της διαδικασία, ενώ θα ακολουθήσουν οι εκλογές των νομαρχιακών επιτροπών και των τοπικών οργανώσεων. Αμέσως μετά θα γίνει η έναρξη των διαδικασιών για το Συνέδριο Νεολαίος του Κινήματος Αλλαγής», είπε μεταξύ άλλων.

«Στα Χανιά όπως και σε όλη την Ελλάδα, οι διαδικασίες ανάδειξης όλων των επιτροπών θα γίνει μετά την πολιτική συνδιάσκεψη, χρονικά το προσδιορίζω περί τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου», ανέφερε ο γραμματέας του Κινήματος.

«Δεν υπάρχει ζήτημα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Χριστοδουλάκης, δήλωσε κάθετα ότι δεν υπάρχει κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο «ανοίγματος», παρά μόνο κάποια παραφιλολογία που βασίζεται σε μη πολιτικά γεγονότα. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ζήτημα για εμάς, ανέφερε ρητά.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, μεταξύ άλλων εν ενεργεία και παλαιότερα στελέχη της παράταξης διαχρονικά, αλλά και πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

zarpanews.gr

One thought on “Χριστοδουλάκης από τα Χανιά: Ήρθε η ώρα το Κίνημα Αλλαγής να εκπροσωπήσει και πάλι την κοινωνία

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΚΑΜΠΟΣΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΟΜΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΚΝΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ (ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ;;;;) ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΙΝΑΛ…
    ΚΑΙ QUEST Ο ΣΕΛΦΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟΒΑΜΒΟΥΚΑ….
    ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ….ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ (ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΣΟΚ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΔΗΚ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook