«Christmas Charity Ride 2013» από το Heraklion vespa club

christmas-charity-ride-2013-από-το-heraklion-vespa-club-114204

vespa_0Το Heraklion vespa club συμμετέχει φέτος στο 1ο Πανελλήνιο «Christmas Charity Ride 2013» (Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική βόλτα) που διοργανώνεται κάθε χρόνο, με σκοπό να ενισχύσει οικονομικά Συλλόγους ή οργανώσεις που ανήκουν σε μία ιδιαίτερη κατηγορία, θυμίζοντας σε όλους ότι “παιδιά ενός κατώτερου” θεού δεν υπάρχουν.

Ο θεσμός ξεκίνησε τοπικά το 2010 απο το lambretta club hellasκαι φέτος για πρώτη φορά επεκτείνεται και γίνεται Πανελλήνιος με τη συμμετοχή vespa& lambretta clubs από όλη την Ελλάδα!

Μέσα από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα που μας κυριεύει τις γιορτινές μέρες, vespa& lambrettaclubsαπ’ όλη την Ελλάδα διοργανώνουν ταυτόχρονα και την ίδια ώρα φιλανθρωπικές βόλτες, συγκεντρώνοντας χρήματα που φέτος θα δοθούν στα παιδιά του συλλόγου “Η ΦΛΟΓΑ” (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια http://floga.org.gr/).

Το Heraklion vespa club ξεκινάει στις 12:00 απο τη Πλατεία Ελευθερίας, κάνοντας βόλτα απο κεντρικά σημεία της πόλης μας με μήνυμα αμοιβαίας αλληλουποστήριξης και ανιδιοτελούς αγάπης.

Αν τύχει και μας δείτε, πλησιάστε, ρωτήστε μας και αν μπορείτε βοηθήστε μας σε αυτή τη προσπάθεια.

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο blog heraklionvespaclub.blogspot.com στη σελίδα μας στο facebookκαθώς και στο τηλ. 6977666657 (Λαγγουβάρδος Γιώργος).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook