Χριστίνα Κοντοβά: Στα Χανιά η γνωστή σχεδιάστρια μόδας – Οι φωτογραφίες με την κόρη της, Ada, στο λιμάνι

χριστίνα-κοντοβά-στα-χανιά-η-γνωστή-σχ-1572241

H Χριστίνα Κοντοβά περνάει υπέροχες στιγμές τα δυο τελευταία χρόνια, μιας και μετά την υιοθεσία της μικρής Ada, η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα.

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης έγιναν οι γονείς της Ada, την οποία και υιοθέτησαν πριν από περίπου δυο χρόνια. Οι δυο τους πλέον έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και και ζουν την απόλυτη ευτυχία στην αγκαλιά της κόρης τους, που μεγαλώνουν μαζί πλέον και καθημερινά ανακαλύπτουν ο ένας για τον άλλον, όλο και περισσότερα πράγματα. Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και η αλήθεια είναι πώς όποτε τους δίνεται η ευκαιρία, κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και πραγματοποιούν διάφορες εξορμήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το απόγευμα της Δευτέρας (21-11) η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το τελευταίο τους ταξίδι στα γραφικά Χανιά, με την σχεδιάστρια μόδας να μας δείχνει το φωτογραφικό άλμπουμ από τις μέρες τους εκεί. Στην αγκαλιά της έχει πάντοτε την κόρη τους, που είναι γλυκύτατη!

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook