Χριστίνα Κεφαλά για τη σχέση Μαριαλένας – Σάκη: “Ή αδέρφια θα καταλήξουν ή σε γάμο” | Video

Η Χριστίνα Κεφαλά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love It και τα είπε… σχεδόν όλα για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη μέσα στο Survivor. Η πρώην παίκτρια, η οποία για λίγο καιρό είχε κάτι ερωτικό με τον Σάκη, μίλησε έξω από τα δόντια για το πρώην ζευγάρι, αποκαλύπτοντας πως σίγουρα υπάρχουν ακόμη συναισθήματα μεταξύ τους.

«Καταρχήν δεν ήξερα ότι ο Σάκης έλεγε ότι είμαστε φίλοι. Τον ξέρω χρόνια, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει και κάτι. Είχαμε ένα φλερτ για ένα ενάμιση μήνα, το οποίο δεν μας βγήκε πουθενά, έτσι είναι οι σχέσεις. Κράτησα όντως φιλικές σχέσεις. Τυχαία έμαθα ότι θα είναι στο Survivor, βρεθήκαμε στα γραφεία της Acyn Media. Από τον Σάκη έμαθα ότι είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο, από την Μαριαλένα έμαθα ότι χώρισαν Οκτώβρη. Πρόσφατα είχα κάτι με τον Σάκη, μετά τον Οκτώβρη. Με πείραξε που έλεγε ότι ήρθε για την Μαριαλένα.

Στην αρχή δεν μπορούσα να προσαρμοστώ… Δεν ήξερα πως θα το πάρει η Μαριαλένα γιατί ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της ότι ο Σάκης είναι τώρα με μια κοπέλα από το My Style Rocks. Και έλεγα πώς θα με δει τώρα; Καθόλου μαρτύριο, καθίσαμε και τα συζητήσαμε, δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Αν ήξερα ότι είχαν χωρίσει πρόσφατα, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τον Σάκη.

Αυτοί οι δύο ή αδέρφια θα καταλήξουν ή σε γάμο! Τα παιδιά ήταν ήδη σε φάση για γάμο, μπορεί αυτό το παιχνίδι να τους έφερε μαζί για να καταλήξουν και μαζί. Πάντως ότι και να είναι ας με κάνουν κουμπάρα ή παρανυφάκι! Τα παιδιά έχουν έρθει όντως κοντά, εάν με ρωτούσαν τι συμβαίνει θα τους έλεγα ότι είναι μαζί. Κοιμούνται, αγκαλιάζονται, ο ένας πονάει για τον άλλον, ξεκινούν την μέρα τους μαζί.

Ο Σάκης σίγουρα έχει συναισθήματα για την Μαριαλένα ακόμη. Φαίνεται ότι είναι καψούρης μαζί της. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Σίγουρα και η Μαριαλένα έχει. Τα παιδιά δεν μπορούν να είναι μαζί, έχει σχέση έξω. Εκτός και αν όταν βγει η Μαριαλένα δούμε ότι δεν υπάρχει σχέση. Μου είπε να πιάσω τον Λιβάνη όταν βγω… Να του πω αν είναι καλά. Εγώ είπα στην Μαριαλένα μια μέρα “Αγάπη εγώ δεν θα είχα τέτοια σχέση με τον Σάκη εδώ μέσα, έξω σε περιμένει ένας άνθρωπος. Μπορεί να είναι λίγος καιρός, αλλά έχεις πει ότι έχεις κάτι έξω”. Ο Σάκης μπορεί να κίνησε γη και ουρανό για να τη βρει και να της κάνει και πρόταση γάμου. Το έχουμε καταλάβει όλοι ότι έχει συναισθήματα…».

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ