Χρηστίδου – Μαραντίνης: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μέσα από το δικαστήριο και η συνεπιμέλεια που ζητά ο πατέρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαμάχη που φέρεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια, μετά το διαζύγιό τους, με τους δυο αντίδικους να βρίσκονται στα δικαστήρια.

Χθες ο Θοδωρής Μαραντίνης κρίθηκε ένοχος με δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καθ’ ότι φέρεται να μην κατέβαλλε τη διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου. Αυτό οδήγησε την παρουσιάστρια, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, να προχωρήσει σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφήν κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση.

Σήμερα το πρωί, μέσα από το Πρωινό έγιναν γνωστοί κάποιοι από τους διαλόγους που έλαβαν χώρα μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Τι ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της Σίσσυ Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη
Ο δικηγόρος του Θοδωρής Μαραντίνη είπε ότι: «Πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας για αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”».

Από την άλλη, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερε: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορονοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη. «Ο γιος μου “ξέμεινε” από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου. Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά. Πάντως η κα. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά» υποστήριξε ο πατέρας του Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο τραγουδιστής, μετά από τρία χαμένα δικαστήρια και τέσσερα σχεδόν χρόνια από το διαζύγιό του από την Σίσσυ Χρηστίδου φέρεται να ζητά, για πρώτη φορά συνεπιμέλεια των παιδιών τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης (05/10).

Θοδωρής Μαραντίνης: Η συμμετοχή του στην καμπάνια συνεπιμέλειας
Τον Νοέμβριο του 2020, δηλαδή έναν χρόνο από το διαζύγιο του από την Σίσσυ Χρηστίδου, ο τραγουδιστής συμμετείχε σε καμπάνια συνεπιμέλειας. «Θέλω την προσοχή σας, το θέμα είναι λεπτό. Κάθε χρόνο, χωρίζουν γονείς 16.000 παιδιών κατά μέσο όρο. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, πρόκειται για μια ολόκληρη γενιά. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν όταν χωρίζουν οι γονείς να μην νιώθουν τα παιδιά ότι χωρίζουν και αυτά με έναν από τους δυο. Και έτσι να μην αισθάνονται συναισθηματική εγκατάλειψη και αποξένωση. Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε λοιπόν ότι εστιάζουμε στην πραγματική ευτυχία των παιδιών και στις αληθινές τους ανάγκες και να χτίσουμε γύρω από αυτές, ένα οικοδόμημα ισχυρό και να θεσπίσουμε νόμους που διασφαλίζουν ότι στη ζωή τους δεν θα αλλάξει τίποτα επειδή οι γονείς τους αποφάσισαν να ζουν χωριστά. Με τη θέσπιση της συνεπιμέλειας και του ίσου χρόνου επικοινωνίας, σκοπός είναι να προστατεύεται το δικαίωμα κάθε παιδιού να ανατρέφεται και από τους δυο γονείς του» ανέφερε στην συγκεκριμένη καμπάνια μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η συμφωνία Θοδωρή Μαραντίνη – Σίσσυς Χρηστίδου
Το ζευγάρι, χώρισε το 2019 και τότε αφού μοίρασαν τα περιουσιακά τους στοιχεία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αποφάσισαν και για την επιμέλεια των παιδιών τους. Όταν αποφάσισε το ζευγάρι να χωρίσει, την οικονομική διαχείριση των οικονομικών της Σίσσυς Χρηστίδου, είχε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Πριν το διαζύγιό τους, ο τραγουδιστής έδινε στην παρουσιάστρια, 400 ευρώ την εβδομάδα για ψώνια και σούπερ μάρκετ.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο Θοδωρής Μαραντίνης συμφώνησε με την πρώην συζυγό του, να έχει εκείνη την πλήρη επιμέλεια των παιδιών και εκείνος να βλέπει τα παιδιά του δύο φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα ανάμεσα στα όσα συμφώνησαν φέρεται να είναι και το γεγονός ότι ο τραγουδιστής θα κατέβαλλε 2.000 ευρώ τον μήνα, για κάθε ένα από τα δύο παιδιά του. Όπως αναφέρθηκε, όλα αυτά είχαν υπογραφεί επίσημα, με τη συμφωνία και των δύο.

Το συγκεκριμένο ποσό, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να καταβλήθηκε για τρεις μήνες και ύστερα σταμάτησε ενώ της αντιπρότεινε να της δίνει 3.000 ευρώ τον μήνα αντί για 4.000 ευρώ τα οποία όμως δεν καταβλήθηκαν. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δυο τους οδηγήθηκαν στο δικαστήριο όπου ο τραγουδιστής φέρεται να ζήτησε να απαλλαγεί από το ποσό της διατροφής εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε λόγω της πανδημίας. Και στα τρία δικαστήρια ο Θοδωρής Μαραντίνης έχασε.

Στην συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό που έπρεπε να της καταβάλλει, κάτι που η Σίσσυ Χρηστίδου φέρεται να δέχθηκε. Αφού πέρασε ένας χρόνος, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην ίδια εκπομπή, τα ποσά δεν καταβλήθηκαν με αποτέλεσμα οι δυο τους να οδηγηθούν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

newsbeast.gr, iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ