Χρηστίδου κατά Κωνσταντινίδη: «Στεφανούκο, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας»

χρηστίδου-κατά-κωνσταντινίδη-στεφα-1658283

Ο Μπο διέψευσε πληροφορίες που μετέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος έκανε λόγο για νέα σύντροφο στη ζωή του ράπερ, μετά τον χωρισμό του με την Καρολίνα Καλύβα.

Ο δημοσιογράφος παρενέβη στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», με αφορμή τις δηλώσεις του τραγουδιστή, κατάλαβε το λάθος και του ζήτησε συγγνώμη.

«Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μην μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ τίποτα τέτοιο για τον Bo, είπα ότι είναι φίλη του. Δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι είναι ερωτευμένος. Είπα ότι είναι φίλη του, δείτε ακριβώς τι είπα. Η λέξη φίλη είναι φίλη, εγώ αυτό είπα» δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ο Μπο γιατί θύμωσε;», τον ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να απαντά «σας ευχαριστώ πολύ. Πήρα μόνο να σας πω ότι εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό».

Στην πορεία, το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη «δείτε το σούπερ της εκπομπής» προκάλεσε την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου. «Το σούπερ ήταν ‘ο έρωτας με έρωτα περνάει’, Στεφανούκο… Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας! Ε! Διαφημίσεις…» είπε με νόημα η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook