Chris Brown: Κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε γυναίκα σε γιοτ

chris-brown-κατηγορείται-ότι-νάρκωσε-και-βίασε-1367145

Νέα καταγγελία για βιασμό εναντίον του Chris Brown. Κατηγορείται ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλική γυναίκα σε γιοτ στο Μαϊάμι.

Ακόμη μια καταγγελία για βιασμό κατατέθηκε εναντίον του Chris Brown. Το θύμα καταγγέλλει ότι ο 32χρονος ράπερ τη νάρκωσε και τη βίασε σε γιοτ που ανήκει σε άλλο γνωστό ράπερ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μαϊάμι, όπου και βρισκόταν δεμένο στη μαρίνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η γυναίκα που επέλεξε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της, κατέθεσε αγωγή 20 εκατ. δολαρίων για ηθική και σωματική βλάβη. Στην αγωγή που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι ο Chris Brown έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της και τη βίασε.

Καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά

Δεν είναι πρώτη φορά που ο 32χρονος ράπερ βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, με κατηγορίες βιασμού ή σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.

Το 2019 συνελήφθη στο Παρίσι κατηγορούμενος για βιασμό μιας 24χρονης γυναίκας, η οποία είχε ισχυριστεί ότι την κακοποίησε σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Πόλης του Φωτός.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο εναντίον του ωστόσο, ήταν η κακοποίηση της πρώην συντρόφου του Rihanna, όταν και είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες με το πρόσωπό της μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη.

Προς το παρόν, τόσο ο ίδιος, όσο και κάποιος εκπρόσωπός του, δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με τη νέα καταγγελία εναντίον του.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook