Χοσέ Αντόνιο Ρέγες: Συγκλονιστικές εικόνες από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του

χοσέ-αντόνιο-ρέγες-συγκλονιστικές-ει-870635

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, άλλοτε παίκτης της Σεβίλλης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου. Συμφώνα με τις πρώτες ενδείξεις το αυτοκίνητο έφυγε από την τροχιά του λόγω υπερβολικής ταχύτητας.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, πέρα από τον Ρέγιες, έφυγαν από τη ζωή και δύο ξαδέρφια του, που βρίσκονταν μαζί του στο αμάξι. Ο 35χρονος επέστρεφε στο σπίτι της οικογένειάς του.

Ο ένας ξάδερφός του ήταν ο 23χρονος Τζόναθαν Ρέγιες, που έχασε ακαριαία τη ζωή. Ο άλλος Χουάν Μανουέλ Καλδερόν, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα και λίγες ώρες αργότερα άφησε και εκείνος την τελευταία του πνοή.

Η πρώτη υπόθεση είναι ότι ο Ρέγες οδηγούσε την Mercedes και πίσω του καθόταν ο ξάδερφός του, που επίσης σκοτώθηκε ακαριαία. Ο μπροστινός επιβάτης κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μόνος. Ωστόσο είχε ήδη υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι σε φυσικά πρώιμο στάδιο. Ο A-376 είναι ένας διπλός δρόμος προς κάθε κατεύθυνση και έχει καλή ορατότητα και δεν υπάρχουν τμήματα απότομων στροφών. Συνεπώς είναι απίθανο οτιδήποτε άλλο πλην της υπερβολικής να προκάλεσε το δυστύχημα…

sportime.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook