Χώρισες; 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις (αλλά θα τα κάνεις ούτως ή άλλως)

χώρισες-5-πράγματα-που-δεν-πρέπει-να-κά-577690

Μόλις χώρισες και είναι απολύτως λογικό να μην είσαι στα καλύτερά σου. Ανεξάρτητα από τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό αλλά και τη διάρκεια της σχέσης, δεν είσαι σε θέση για νέα ξεκινήματα. Το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη φάση είναι να πάρεις το χρόνο σου, να χαλαρώσεις, να σκεφτείς και να σχεδιάσεις την επόμενη ημέρα, όντας πια ελεύθερη και ωραία (oh yes!).

Πολλές από εμάς θολώνουν από θυμό, εγωισμό, στεναχώρια (μια έκρηξη συναισθημάτων) με αποτέλεσμα συχνά να υποπέφτουν σε μεγάλα λάθη που αργότερα θα μετανιώσουν πικρά. Τι εννοώ; Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις τα πάντα…

1) Μην πάρεις σβάρνα τα club και τα bars

Είναι συχνό φαινόμενο μια χωρισμένη γυναίκα να «ξεσπά» στις εξόδους. Ποτό, ξέφρενος χορός και ανούσια φλερτ γίνονται η νέα σου καθημερινότητα. Πίστεψέ με λίγο αργότερα θα καταλάβεις και μόνη σου ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλώνεσαι σε άτομα και συνήθειες που εν τέλη δεν σου προσφέρουν κάτι.

2) Μην βγαίνεις ραντεβού με όποιον να’ναι

Μην απαντάς στα μηνύματα του κάθε άκυρου που σου στέλνει στα social media. Απόφυγε τα πολλά ραντεβού με καινούργια άτομα αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπερδευτείς περισσότερο.

3) Μην κοιτάς τι κάνει ο πρώην σου

Το no1 λάθος που όλες κάνουμε (είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι!) είναι να stalk-άρουμε τον πρώην. Κοιτάμε διαρκώς τα Instagram-stories του και αναμένουμε να δούμε νέο post ή κάποιο ενδιαφέρον νέο για τη ζωή του. Όχι, δεν πρέπει να το κάνεις αυτό, αρχικά γιατί θα βρίσκεσαι μονίμως σε «αναμμένα κάρβουνα» και γιατί δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα.

4) Μην φλερτάρεις με κοινούς γνωστούς του πρώην σου

Αυτό το θέμα θα μπορούσε να γίνει ολόκληρο άρθρο ωστόσο θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω πολύ σύντομα αλλά περιεκτικά. Το να βγεις με φίλο, γνωστό, ξάδερφο, κολλητό ή συνάδελφο του πρώην σου είναι μέγα λάθος. Θα τον ξενερώσεις, θα τον θυμώσεις, θα νιώσει πως τον ντροπιάζεις ενώ παράλληλα θα γίνεις περίγελος στον κοινό σας κύκλο. Αν λοιπόν θες να κοιμάσαι ήσυχα, μείνε μακριά από όλες τις παραπάνω κατηγορίες ανδρών.

5) Μην παραμελήσεις τον εαυτό σου

Ναι, προφανώς και δεν είσαι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση όμως δεν υπάρχει λόγος να φθαρείς. Πρόσεξε την διατροφή σου, πες όχι στο συναισθηματικό φαγητό και αφιέρωσε χρόνο σε εσένα και τις ανάγκες σου. Είσαι single και αυτό από μόνο του είναι ευκαιρία για ανανέωση, βέλτιστα επίπεδα ευεξίας και ομορφιάς.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook