Χώρισαν οι δρόμοι ΟΑΧ-Μανουσάκη – Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου

χώρισαν-οι-δρόμοι-οαχ-μανουσάκη-ευχα-871371

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο τεχνικός Μάνος Μανουσάκης από το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. O «αρχιτέκτονας» των φετινών επιτυχιών του συλλόγου, δεν δύναται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Κρήτης να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΟΑΧ, ο οποίος αναζητά ήδη το διάδοχό του Μανουσάκη.

Ο σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Δευτέρα ευχαρίστησε θερμά τον Έλληνα τεχνικό για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχήθηκε τα καλύτερα για την καριέρα του στο μέλλον.

«Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Μάνο Μανουσάκη για τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο τμήμα μπάσκετ.

Η συνέχιση της συνεργασίας καθίσταται αδύνατη λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην περιοχή της Αττικής. Παρ’ όλα αυτά, η συνδρομή του στη φετινή επιτυχημένη χρονιά για τη γυναικεία ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά και η κατάκτηση της 4ης θέσης για τις νεάνιδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν πολύ σημαντική. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων ενημερώνει πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέου προπονητή και μάλιστα η στόχευση είναι αυτή να μπορέσει να είναι η καλύτερη δυνατή! Ενας προπονητής που με γνώσεις και εμπειρία θα μπορέσει να προσδώσει στην ομάδα αυτό που απαιτείται για να εκπληρωθούν οι στόχοι που τίθενται για τη νέα χρονιά».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook