Χωρίς ρεύμα μέχρι το πρωί περιοχές στα Χανιά: Δείτε που θα κόβεται “εναλλάξ” το ρεύμα

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ηλεκτροδότηση κάτοικοι στα Χανιά, καθώς η κακοκαιρία και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας προκάλεσε… υπερφόρτωση του δικτύου.

Μάλιστα, η μεγάλη ζήτηση για ηλεκτρικό ρεύμα το απόγευμα της Τρίτης, “κατέστρεψε” το μετασχηματιστή της ΔΕΗ και βύθισε στο σκοτάδι την περιοχή του Αη-Γιάννη και των Λενταριανών αλλά και ψηλά στα Δικαστήρια Χανίων.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΔΕΔΔΗΕ Γιώργο Πλοκαμάκη, το υπερφορτωμένο δίκτυο κατέληξε να καταστρέψει -δύο φορές μάλιστα σε μία μέρα- τον μετασχηματιστή στην οδό Γιαμπουδάκη που τροφοδοτεί το δίκτυο σε όλες εκείνες τις περιοχές.

Το σημαντικό ωστόσο ζήτημα που αποκάλυψε ο κ. Πλοκαμάκης στο zarpanews.gr, είναι πως για να αποσυμφορηθεί η υπερφόρτωση, καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας θα τροφοδοτούνται εναλλάξ ανά μία ώρα οι μισές γραμμές του δικτύου, ενώ θα κόβεται το ρεύμα από τις άλλες.

Ανάστατοι είναι οι πολίτες στις περιοχές αυτές, αφού θα πρέπει να υποστούν αυτή την κατάσταση εν μέσω “ψυχρής εισβολής”, με το θερμόμετρο να κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, δέσμιοι της ανεπάρκειας του κράτους να εξασφαλίσει τα αναγκαία.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια φταίει ο ποντικός…Την άλλη η υπερφόρτωση…μη προβλέψιμη η υπερφόρτωση κ. Πλοκαμακη; Εσύ τι κανεις στη θέση που είσαι;
    Γιατί πληρώνεσαι;
    Για να κανεις δηλώσεις για ποντικούς;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ