Χωρίς ρεύμα και νερό για δύο ημέρες η εστία του Πολυτεχνείου στα Χανιά

χωρίς-ρεύμα-και-νερό-για-δύο-ημέρες-η-εσ-1016609

Μάρτυρες του πανεπιστημίου του 21ου αιώνα έχουν γίνει για ακόμη μια φορά οι εστιακοί φοιτητές στα Χανιά, καθώς θα υποστούν 2ημερη διακοπή υδροδότησης και ηλεκτροδότησης εν μέσω πανδημίας αλλά και εξεταστικής.

Αναλυτικά η καταγγελία τους:

«Λόγω προβλήματος σε μετασχηματιστή οι εστιακοί δεν θα έχουν για 2 ημέρες να πιούν νερό, να κάνουν μπάνιο, θέρμανση ενώ η θερμοκρασία έχει μειωθεί κατακόρυφα. Ακόμα δεν θα έχουν ρεύμα και ίντερνετ για να εξετασθούν σε μαθήματα και να διαβάσουν.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δίνει 30 ζεστά εκατομμύρια για αστυνόμευση στις σχολές, ενισχύει το αυτοδιοίκητο του πανεπιστημίου, μειώνει κατά 8% την χρηματοδότηση στην παιδεία. Ενώ δεν βγάζει άχνα για την κατάσταση που βρίσκονται τα πανεπιστήμια, τις τραγικές ελλείψεις, συνεχίζει να τα κρατάει κλειστά για άλλο ένα 6μηνο.

Οι φοιτητές δεν αποδέχονται αυτή την κατάσταση και απαντούν:

Να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο! Όχι στα όρια φοίτησης και τις διαγραφές!

Ούτε σκέψη για Πανεπιστημιακή Αστυνομία! Οι φοιτητές που παλεύουν για μόρφωση, δουλειά και δικαιώματα δεν είναι εγκληματίες!

Απαιτούμε την επαναλειτουργία των σχολών μας από το εαρινό εξάμηνο! Να εξασφαλιστούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της Υγείας μας

Όλοι στην συγκέντρωση την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 12:00 στην πλατεία Αγοράς»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χωρίς ρεύμα και νερό για δύο ημέρες η εστία του Πολυτεχνείου στα Χανιά

    1. Α καλα εσυ εισαι μεγαλος μπαγλαμας! Προσκυνα στον Αδωνι και στον Μητσοτακη σου…
      Μαθε το πλαισιο λειτουργιας των εστιων ανα τον κοσμο και μετα μιλα! Και κυριως να σεβεσαι καποιους ανθρωπους που δεν εχουν τις ανεσεις της ζωης -οπως μαλλον εσυ εχεις- και θελουν να σπουδασουν. Γιατι αμφιβαλλω αν εχεις σπουδασει εσυ κατι, γι αυτο και λες αυτες τις »εξυπναδες΄΄ .

  1. Tα κοπελια ειναι μεσα στο κρυο χωρις ρευμα και νερο (εν μεσω εξεταστικης βεβαια) και μαλιστα παιδια που μπαινουν με οικονομικα κριτητρια στις εστιες οχι τιποτα νεοπλουτα δαπιτακια. Ενω αν ειχαμε εδα το ξενοδοχειο στο λοφο θα σας μετεφερε εκει ο πρυτανης με προνομιακες τιμες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook