Χωρίς ρεύμα εδώ κι ένα χρόνο πατέρας με τέσσερα παιδιά στα Χανιά – Έκκληση για βοήθεια

χωρίς-ρεύμα-εδώ-κι-ένα-χρόνο-πατέρας-με-1202365

Έκκληση για ενίσχυση μία μονογονεϊκής οικογένειας στα Χανιά πραγματοποιεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουρνιών.

Ο λόγος για έναν πατέρα που μεγαλώνει ολομόναχος τέσσερα ανήλικα παιδιά, με την οικονομική τους κατάσταση να είναι πολύ δύσκολη, σε σημείο που εδώ κι ένα χρόνο η ΔΕΗ τους έχει κόψει το ρεύμα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος με ανακοίνωσή του ζητάει στήριξη προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Αναλυτικά:

«Σας γνωρίζουμε ότι πολύτεκνη οικογένεια με δύο μαθητές στο σχολείο μας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια αποτελούμενη από τον πατέρα και τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Ο πατέρας εργάζεται περιστασιακά αλλά πλέον αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες οικονομικές υποχρεώσεις του και εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Το πιο βασικό πρόβλημα είναι η διακοπή ρεύματος, εδώ και ένα χρόνο, λόγω υψηλής οφειλής στη ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ.

Επειδή η εκταση και το μέγεθος του προβλήματος είναι μεγάλο, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της οικογένειας, σας καλούμε με την παρούσα ενημέρωση σε κάθε είδους βοήθεια και κυρίως οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος στη ΔΕΔΔΗΕ και να γίνει επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Μουρνιών κ. Βασίλειο Ζαχαράκη στο 6987259703»

zarpanews.gr

One thought on “Χωρίς ρεύμα εδώ κι ένα χρόνο πατέρας με τέσσερα παιδιά στα Χανιά – Έκκληση για βοήθεια

  1. τι λετε ρε…..να δειξει η ΔΕΗ το και καλα κοινωνικο της προφιλ , ακου να πληρωσει παλι ο κοσμακης .Να βοηθησει ο κοσμος τον ανθρωπο αλλου.Και να κανει Η ΔΕΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ξεφτιλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook