Χωρίς οφθαλμίατρο το ΙΚΑ Χανίων

χωρίς-οφθαλμίατρο-το-ικα-χανίων-817106

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία της ΝΟΔΕ ΝΔ Χανίων που αναφέρει ότι «Όσο αφορά τα Χανιά και πιο συγκεκριμένα το ΙΚΑ Χανίων, διαπιστώσαμε ότι έγινε πρόσληψη επικουρικού καρδιολόγου και παιδιάτρου και επίσης προκηρύχθηκαν δύο μόνιμες θέσεις καρδιολόγου και οφθαλμίατρου».

«Παραδόξως δεν προσλήφθηκε οφθαλμίατρος στην επικουρική θέση που προϋπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια και εξυπηρετούσε καθημερινά τις ανάγκες των πολιτών των Χανίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασθενών και κυρίως των χρόνιων περιστατικών που παρακολουθούνταν από τον επικουρικό οφθαλμίατρο του ΙΚΑ και τώρα συνωστίζονται στο νοσοκομείο Χανίων με ραντεβού που καθυστερούν αρκετούς μήνες, αφού χωρίς να νοιάζονται για την εξυπηρέτηση των οφθαλμοϊατρικών ασθενών δεν προχώρησαν σε νέα επικουρική σύμβαση οφθαλμίατρου.» συνεχίζει η ανακοίνωση.

zarpanews.gr

One thought on “Χωρίς οφθαλμίατρο το ΙΚΑ Χανίων

  1. Παιδια μην παραπονιεσται, το κρατος προνοιας που εχει αφαιρεσει φοροαπαλλαγες με καταθεση αποδειξεων τον τομεα της υγειας (ιατρικες επισκεψεις) εχει πληθωρα γιατρων στο νοσοκομειο! Για οφθαλμιατρο στα Χανια επομενο ραντεβου τον Ιουνιο! Ναι να’τα κουσει ο κ. Πολακης & ο Ξανθος! Βεβαια υπαρχουνε απεξω & ειναι καρτελ με 40€-50€ ταριφα! Το πρωτο ειναι χωρις, μετα ειναι βεβαια και αλλες ειδικοτητες στα Χανια μας! Ενδοκρινολογοι οχι κατω απο €50 και χωρις! Τα λεφτα που μου κραταει το ΕΦΚΑ που πανε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook