Χωρίς νερό από τα τέλη Ιουλίου χωριό του δήμου Αποκορώνου – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι, τι απαντάει ο δήμος

χωρίς-νερό-από-τα-τέλη-ιουλίου-χωριό-το-1082288

Χωρίς νερό φέρεται να μένουν σχεδόν κάθε μέρα οι κάτοικοι του χωριού Φυλακή του δήμου Αποκορώνου, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν κάτοικοι στο zarpanews.gr.

Ειδικότερα και σύμφωνα μες τις αναφορές των κατοίκων, το χωριό μένει χωρίς νερό από τις 31 Ιουλίου κάθε μέρα ώρες ή σχεδόν όλες τις μέρες.

Στις απαντήσεις δε που παίρνουν οι κάτοικοι , γίνονται όπως προκύπτει «μπαλάκι» από τον δήμο Αποκορώνου στη ΔΕΗ και αντίστροφα.

Αναφέρουν μάλιστα χαρακτηριστικά:

«επικοινωνώ με το γραφείο ύδρευσης στο δήμο Αποκόρωνα μου λένε ότι έχει πρόβλημα του μοτέρ. Επικοινωνώ τον ίδιο διευθυντή της  ΔΕΗ μου λέει ουδέποτε έχει αναφερθεί ως πρόβλημα,  κατόπιν παίρνω το γραφείο δημάρχου δεν είχε ιδέα για τίποτα, ότι υπάρχει διακοπή νερού σε καθημερινή βάση κρατάει το τηλέφωνό μου και λέει ότι θα ενημερώσει αλλά ακόμα περιμένω…»

Από την πλευρά του ο δήμος Αποκορώνου και συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, όπως είπε στο zarpanews.gr, οι διακοπές στην ύδρευση ήταν μεμονωμένες, και προέκυπταν εξαιτίας βλάβης για την οποία την ευθύνη είχε η ΔΕΗ.

Τόνισε επίσης οτι το πρόβλημα, έπειτα από παρέμβαση του δήμου στην επιχείρηση έχει αποκατασταθεί.

Zarpanews.gr

One thought on “Χωρίς νερό από τα τέλη Ιουλίου χωριό του δήμου Αποκορώνου – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι, τι απαντάει ο δήμος

  1. Στο χωριό Τζιτζιφέ από εχθές 28-08-2020 το μεσημέρι έχει διακοπή νερού χωρίς καμία προειδοποίηση
    Απαράδεκτο για όλους τους τζιτζιφιάνους και για τους επισκέπτες του χωριού μας!!!
    Μετά να μην κλαίγεστε για την μη επισκεψιμότητα κλπ
    Έστω μια ενημέρωση έπρεπε να περάσει η τοπική αυτοδιοίκηση από το χωριό του Τζιτζιφε και σε οποίο άλλο και να τοίχο κολλήσουν για την διακοπή
    Ο κόσμος προσπαθεί έστω σε αυτές τις δύσκολες σύνθηκες που ζούμε να περάσει λίγο όμορφα τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού κ ξαφνικά κόβεται η ύδρευση χωρίς καμία προειδοποίηση
    Ντροπή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook