Χορηγός μεταφοράς για Κάχρη και τους προπονητές του η ΑΝΕΚ LINES

χορηγός-μεταφοράς-για-κάχρη-και-τους-π-1086454

Στο πλευρό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΝΕΚ LINES, καθώς όπως ανακοινώθηκε, αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς για τον πρωταθλητή κολύμβησης, Αλέξανδρο Κάχρη και τους προπονητές του.

Η σχετική ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα ο ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει πως η μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES αναλαμβάνει χορηγός μεταφοράς στις μετακινήσεις του πρωταθλητή κολύμβησης, Αλέξανδρου Κάχρη και των προπονητών του, Κωνσταντίνου Τζιλιβάκη και Γιώργου Αρυμπλιά.

Η ΑΝΕΚ LINES παραμένει έτσι ως Μεγάλος Χορηγός, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά τη συνεισφορά και τη στήριξη της στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου.

Οπως είναι γνωστό, ο Κάχρης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας, διεκδικώντας αυτή την χρονιά σπουδαίες επιδόσεις. Αλλωστε, πριν από λίγες ημέρες κατάφερε ν’ αποσπάσει το ασημένιο μετάλλιο με νέο πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία εφήβων στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο στο πλαίσιο του διεθνούς κολυμβητικού meeting, που διεξήχθη στην γαλλική πόλη Νίκαια.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά για μια ακόμα φορά την ΑΝΕΚ LINES, που εδώ και χρόνια παραμένει συνοδοιπόρος στις προσπάθειες του Ομίλου, των τμημάτων και των αθλητών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook