Χορευτής των Μπολσόι σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή – Σοκάρουν οι περιγραφές

χορευτής-των-μπολσόι-σκοτώθηκε-πάνω-σ-1296119

Ένας χορευτής του διάσημου Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή χθες.

Όπως αναφέρει το RT, ο χορευτής καταπλακώθηκε από ένα βαρύ αντικείμενο κατά τη διάρκεια παράστασης όπερας και άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην απογευματινή παράσταση της όπερας “Sadko” του Nikolai Rimsky-Korsakov. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βαρύ αντικείμενο ήταν μέρος της διακόσμησης και έπεσε λίγο μετά την έναρξη της παράστασης.

“Κανείς δεν πρόλαβε να τραγουδήσει. Μόλις είχε ολοκληρωθεί η έναρξη” ανέφερε ένας θεατής στα social media. Άλλος θεατής περιέγραψε ότι άρχισαν να ουρλιάζουν όλοι τη στιγμή του περιστατικού.

Η όπερα διεκόπη αμέσως και ζητήθηκε από το κοινό να αποχωρήσει.

Η Επιτροπή Ερευνών της Μόσχας ανακοίνωσε ότι ερευνά τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του χορευτή, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το Interfax μετέδωσε επίσης επικαλούμενο πηγή ότι ο χορευτής σκοτώθηκε από μια ράμπα που έπεσε κατά τη διάρκεια αλλαγής σκηνικού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη τραγωδία που αντιμετωπίζει το πολύ γνωστό αυτό θέατρο της Μόσχας, καθώς τον Ιούλιο του 2013, ένας βιολιστής έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του στον χώρο της ορχήστρας.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook