Χονγκ Κονγκ: Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία – Δασκάλα γιόγκα βρέθηκε δολοφονημένη με 30 μαχαιριές

χονγκ-κονγκ-σοκ-από-τη-νέα-γυναικοκτον-1478108

Σοκ έχει προκαλέσει μία νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στο Χονγκ Κονγκ, καθώς μία 23χρονη δασκάλα γιόγκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη, έχοντας δεχτεί πάνω από 30 μαχαιριές.

Όπως αναφέρει η Sun η 23χρονη, Chow Wai-yin, το βράδυ της Πέμπτης (30/06), εντοπίστηκε στο ξενοδοχείο «Ritz», από αστυνομικούς, μέσα στη μπανιέρα του δωματίου της.

Ο πρώην σύντροφος της 23χρονης παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Χονγκ Κονγκ μαζί με τον δικηγόρο του και παρέδωσε το κλειδί του δωματίου, δύο ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή νεαρή κοπέλα.

Ο 28χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα υπάρχοντας της κοπέλας στο σημείο, ωστόσο δεν βρέθηκε το κινητό της. Σύμφωνα με πηγές από το Χονγκ Κονγκ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το κινητό να το έχουν σπάσει και να το έχουν εξαφανίσει καθώς εμπεριείχε σημαντικά μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού

Πώς έγινε η δολοφονία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, επρόκειτο για δολοφονία, η οποία είχε σχεδιαστεί πολύ καλά.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο δολοφόνος είχε αλλάξει ρούχα πριν μπει στο ξενοδοχείο, όπως και όταν βγήκε, ενώ αναφέρουν πως το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε δεν προέρχεται από την ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά είχε αγοραστεί από μαγαζί.

Θεωρούν ότι η νεαρή δασκάλα γιόγκα δολοφονήθηκε μέσα στο δωμάτιο, αλλά ο δολοφόνος την έσυρε μέχρι την μπανιέρα, την οποία ενδέχεται να την γέμισε με νερό, καθώς πέρα από το αίμα της κοπέλας βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα νερού.

Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε ότι ένα μαχαίρι που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη φρενίτιδα των μαχαιρωμάτων βρέθηκε στην μπανιέρα.

«Μια πρώτη εξέταση από ιατροδικαστή δείχνει ότι το θύμα έφερε πάνω από 30 τραύματα από μαχαίρι στα άκρα και το σώμα της μπροστά και πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο αστυνόμος Gar Kam-lam και πρόσθεσε ότι η 23χρονη δέχτηκε οκτώ θανατηφόρα τραύματα από το μαχαίρι στην αριστερή πλευρά του θώρακα και στο λαιμό της, είπε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook