Χοιρινά λουκάνικα με μπίρα

χοιρινά-λουκάνικα-με-μπίρα-1798820

Πανεύκολη, πεντανόστιμη και απολαυστική αυτή η συνταγή, σίγουρα θα την επαναλάβετε ξανά και ξανά, όταν ετοιμάζετε μεζέδες για να συνοδέψετε τη μπίρα σας.

της Νίκης Μηταρέα

Έτοιμο σε 25′

Υλικά

6 λουκάνικα χοιρινά ολόκληρα ή σε φέτες αν προτιμάτε

1 ποτήρι μπίρα

2 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι μεγάλο, σε ροδέλες

Διαδικασία

Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.

Προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν.

Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα.

olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook