Χοακίν Φίνιξ: Οι πρώτες εικόνες του ηθοποιού ως Ναπολέοντα στο ιστορικό έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ

χοακίν-φίνιξ-οι-πρώτες-εικόνες-του-ηθο-1707386

Η Apple αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα από την ταινία «Napoleon» του Ρίντλεϊ Σκοτ, με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Γάλλου στρατιωτικού ηγέτη, κατά τη διάρκεια του «Worldwide Developers Conference», ενός συνεδρίου πληροφορικής που διοργανώνεται ετησίως από την Apple Inc.

Στην επερχόμενη ιστορική επική ταινία, ο διάσημος σκηνοθέτης επανενώνεται με τον ηθοποιό 23 ολόκληρα χρόνια μετά τον «Μονομάχο». Ο Φίνιξ υποδύεται τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη μαζί με την υποψήφια για Όσκαρ Βανέσσα Κίρμπι ως αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα, τον Μάθιου Νίντχμαν του «House of the Dragon», ανάμεσα σε άλλους. Η ταινία «Napoleon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Sony στις 22 Νοεμβρίου, πριν προβληθεί αργότερα στο Apple TV+.

Τα πρώτα πλάνα από την ταινία δείχνουν τον Γάλλο στρατιωτικό ηγέτη να φαίνεται κάπως σκυθρωπός, ενώ βρίσκεται πάνω σε ένα μεγάλο πολεμικό πλοίο.

Στην πρώτη διαφήμιση για το Apple Vision Pro, υπάρχουν επίσης κάποια πρόσθετα πλάνα που δείχνουν τον Ναπολέοντα του Φίνιξ να εισβάλλει στη μάχη έφιππος (το στιγμιότυπο ξεκινά στα 17 δευτερόλεπτα):

Όλες οι γνωστές πληροφορίες για την ταινία «Napoleon»

Σε σενάριο του Ντέιβιντ Σκάρπα («All the Money in the World»), η ταινία θα παρακολουθήσει τη ραγδαία άνοδο του Γάλλου στρατιωτικού ηγέτη στην εξουσία μέσα από το πρίσμα της ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του, την αυτοκράτειρα Ζοζεφίνα. Ωστόσο, καμία ταινία για τον Ναπολέοντα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να αποτυπώσει τις περίφημες μάχες του, την αδίστακτη φιλοδοξία του και το στρατηγικό του μυαλό, αφού είναι αυτό για το οποίο είναι περισσότερο γνωστός.

Στα πρώτα πλάνα από την ταινία, ο στρατιωτικός ηγέτης φαίνεται να ξεκινάει ένα ναυτικό ταξίδι για να κατακτήσει μεγάλο μέρος της Ευρώπης, ενώ παράλληλα μπαίνει στη μάχη έφιππος, αποδεικνύοντας τις ικανότητές του τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα.

Αν και ο θρυλικός σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ είναι πλέον 85 ετών, τα πρώτα πλάνα από το Ναπολέων δείχνουν ότι θα μπορούσε να είναι το πιο φιλόδοξο και γεμάτο δράση ιστορικό έπος του Σκοτ.

Αφού κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αυτό το φθινόπωρο, το «Napoleon» θα αρχίσει να προβάλλεται στο Apple TV+ στις αρχές του 2024.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook