«Χιονοστιβάδα» οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Πάτση: Στο προσκήνιο ο Κώστας Τσιάρας μέσω της συζύγου του

χιονοστιβάδα-οι-αποκαλύψεις-για-το-1551802

Ο βουλευτής Γρεβενών «ξέχασε» να δηλώσει στο πόθεν έσχες κοινή επιχείρηση με τη σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης

Συνεχίζεται και σήμερα το ντόμινο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο με επίκεντρο τον Ανδρέα Πάτση και την εμπλοκή του με τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια.

Αφού ο ίδιος παραδέχθηκε από τη μία, πως όλοι γνώριζα τη δράση του και από την άλλη, ομολόγησε πως ήταν μέτοχος σε offshore εταιρείες (σ.σ. υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως είναι παράνομο), ένα ακόμη στοιχείο έρχεται στο φως για να προστεθεί στον σκανδαλώδη κρίκο.

Η συζήτηση περιστρέφεται -μεταξύ άλλων- και στο πόθεν έσχες του βουλευτή Γρεβενών, ο οποίος διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά το σάλο που ξέσπασε.

Αυτό που αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, είναι ότι ο κ.Πάτσης… ξέχασε να δηλώσει κάποιες εταιρείες και συγκεκριμένα, «ξέχασε» μια κοινή επιχείρηση με τη σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Ο λόγος για την Elite Executive Transportation Services Υπηρεσίες Μεταφοράς Προσώπων Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, με διαχειριστή τον γιο του Πάρη, η οποία συστάθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2016 και σύμφωνα με το Documento, μέτοχος με ποσοστό 70% στην εν λόγω εταιρεία είναι η ALL4TOURISM, η οποία κατά 50% ανήκει στη Sightgreen Ltd, ιδιοκτησίας Πάτση.

Το εναπομείναν 30% της Elite Executive Trasportation, ανήκει στη STAGG Συμβουλευτική και Εμπορική Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, ΙΚΕ, εταιρεία η οποία ανήκει στην σύζυγο του Υπουργού Δικαιοσύνης, η οποία δηλώνει μεν τη STAGG στο κοινό πόθεν έσχες με τον κ. Τσιάρα, αλλά δεν εμφανίζει την Elite Executive Transportation, η οποία της ανήκει κατά 30%!

Μύλος! Από αυτούς που αλέθουν τα πάντα…

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook