China Times: Τρία νέα iPhones για το 2013; | Ετοιμάσου ν’ αλλάξεις κινητό | Κρίση…

china-times-τρία-νέα-iphones-για-το-2013-ετοιμάσου-ν-αλλά-25112

iphone-phones-v3

 Μία αναφορά που δημοσιεύτηκε στους Times της Κίνας, κάνει λόγο για την κυκλοφορία τριών νέων συσκευών iPhone από την Apple, κατά τη διάρκεια του έτους. Σε αυτές τις συσκευές συμπεριλαμβάνεται το iPhone 5S, καθώς και ένα smartphone με οθόνη 4,8 ιντσών και όνομα iPhone Math.

Είναι αλήθεια πως οι φήμες για την Apple, κατά καιρούς τραβάνε τα βλέμματα, και οι China Times είπαν να το εκμεταλλευτούν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, οι πληροφορίες προέρχονται από άτομα που εργάζονται σε προμηθευτές εξαρτημάτων της εταιρίας.

Η αναφορά τονίζει πως, οι δύο πρώτες συσκευές θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο ενώ η τρίτη υπολογίζεται, τον Οκτώβριο.

Τα πιο ενδιαφέροντα σημεία της αναφοράς έχουν να κάνουν με μία συσκευή που όπως φημολογείται θα ονομάζεται iPhone Math και θα διαθέτει οθόνη 4,8 ιντσών.

Το αναμενόμενο iPhone 5S, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο συνοδευόμενο από το Math, όπως αναφέρει η πηγή.

Πρόκειται για ένα αρκετά υπερβολικό σενάριο, αφού αρχικά, η Apple δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τη μόδα με τις μεγαλύτερες οθόνες και κατά δεύτερον, το όνομα που φέρεται να έχει διαλέξει δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της εταιρίας που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ονομασίες που κάνουν αίσθηση και είναι εύηχες για όλο τον πληθυσμό. Εκτός, φυσικά, αν πρόκειται όνομα κάποιου concept.

Εκτός από τις δύο παραπάνω συσκευές, το δημοσίευμα, αναφέρει και μία ακόμα που θα κυκλοφορήσει αργότερα, τον Οκτώβριο του έτους. Για τη συγκεκριμένη συσκευή το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι το γεγονός πως θα διαθέτει κάμερα 12 megapixel, φήμη που ακούγεται απολύτως λογική για την εποχή φωτογραφίας που ζούμε.

Η αναφορά συνεχίζει τις αποκαλύψεις, δίνοντας ακριβείς λεπτομέρειες για τις εταιρίες που έχουν αναλάβει την κατασκευή των εξαρτημάτων για τις τρεις νέες iPhone συσκευές.

Για παράδειγμα, η Foxconn και η Coxon έχουν αναλάβει το περίβλημα, η Hon Hai Precision τη συναρμογή, η Largan Precision τις κάμερες (όπως είχε συμβεί και στο iPhone 5), ενώ οι Flexium, Zhen Ding και Fujikura τα κυκλώματα και τις πλακέτες τους.

Μάλιστα, γίνεται μία μικρή αναφορά και στην κυκλοφορία της φημολογούμενης Apple iTV, υποστηρίζοντας πως θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του έτους, ενώ δε γίνεται κανένας λόγος για το πολυσυζητημένο φθηνό iPhone. Με τις παραπάνω φήμες να συνδυάζουν λογικές αλλά και πιο υπερβολικές πληροφορίες, εμείς κρατάμε κάθε επιφύλαξη για την εγκυρότητά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook