Χιλιάδες τα λαθραία τσιγάρα που βρέθηκαν στην Κρήτη | Σύλληψη δύο γυναικών για τελωνειακές παραβάσεις | Photos

χιλιάδες-τα-λαθραία-τσιγάρα-που-βρέθη-930000

Στη σύλληψη δύο Ελληνίδων, ηλικίας 43 και 54 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο υπό ιδιοκτησίας της 43χρονης Ι.Χ.Ε. όχημα, έξω από την οικία της στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα τέσσερα πακέτα τσιγάρων και επτά συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη, καπνικά προϊόντα στερούμενα τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία της 43χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατό (100) λαθραία πακέτα τσιγάρων και τριάντα τέσσερις (34) λαθραίες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη.

Κατά την προανάκριση που διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη προμηθεύτηκε τα λαθραία καπνικά από την 54χρονη, στην οικία της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κατόπιν διενέργειας νομότυπης κατ΄ οίκον έρευνας, δύο χιλιάδες οχτακόσια πέντε (2.805) λαθραία πακέτα τσιγάρων και εφτακόσιες πέντε (705) λαθραίες συσκευασίες καπνού.

Το σύνολο των ως άνω λαθραίων καπνικών προϊόντων πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Ηρακλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook