Χίλια μπράβο… Εργαζόμενοι καθαριότητας στα Χανιά βρήκαν τσαντάκι με έγγραφα και το παρέδωσαν

χίλια-μπράβο-εργαζόμενοι-καθαριότη-1013998
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μια απλή, καθημερινή πράξη που θα μπορούσε να την κάνει ο καθένας, αποδεικνύει το ύψος της ανιδιοτέλειας, της ευαισθησίας και του σοβαρού επαγγελματισμού που διέπει τους εργαζομένους της καθαριότητας στην ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Πρόκειται για τρεις εργαζομένους της, οι οποίοι κατά τη νυχτερινή τους βάρδια, βρήκαν ένα τσαντάκι και ένα πορτοφόλι με έγγραφα, τα οποία παρέδωσαν στις αρχές.

Μάλιστα η εταιρία, προέβει σε ανακοίνωση για τη σπουδαία πράξη τους, κατονομάζοντας και επευφημώντας τους:

«Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους εργαζόμενους Πήχα Θεόδωρο, Λαγογιάννη Στυλιανό, Μαραγκουδάκη Ευστράτιο και Μαλαδάκη Νικόλαο, για τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία που έδειξαν όταν, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, παρέδωσαν στην αστυνομία ένα πορτοφόλι και ένα τσαντάκι με έγγραφα.

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τους εργαζόμενους μας οι οποίοι αδιαμφισβήτητα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Κάθε παρόμοια πράξη ξεχωρίζει ηθικά και συντελεί στην ενίσχυση του κύρους της επιχείρησης».

Και σε όποιον φαντάζει ότι οι καθαριστές έκαναν το αυτονόητο, ας αναλογιστούν πόσες φορές έχουν χάσει κάτι σημαντικό και δεν το βρήκαν ποτέ… Γιατί καμιά φορά, τα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα, αλλά ζητούμενα…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χίλια μπράβο… Εργαζόμενοι καθαριότητας στα Χανιά βρήκαν τσαντάκι με έγγραφα και το παρέδωσαν

  1. Παρακαλω πειτε μας που το παρεδωσαν γιατι μας κλεψανε χτες κ η ασφσλεια δηλωνει οτι δεν τους παρεδωσαν κατι.
    Ευχαριστω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook