Χανιά | Χειροπέδες στο δράστη που είχε σπείρει τον τρόμο σε γυναίκες στη Νέα Χώρα

χανιά-χειροπέδες-στο-δράστη-που-είχε-σ-821347

Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών των Χανίων έπεσε ο δράστης των επιθέσεων σε βάρος γυναικών στην περιοχή της Νέας Χώρας (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα και όπως κάνει γνωστό η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, «εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πέντε υποθέσεις που αφορούν απόπειρες ληστειών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε βάρος πέντε ημεδαπών γυναικών, στα Χανιά.

Για τις απόπειρες αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος, 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για τη διάπραξη των συγκεκριμένων  περιπτώσεων ληστειών.

Ειδικότερα άγνωστος δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 17.11.2018 έως και την 13.01.2019 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες,  με απειλή και χρήση σωματικής βίας προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα, από πέντε ημεδαπές γυναίκες ηλικίας από 19 έως και 27 ετών, κατά το χρόνο που εκείνες επέστρεφαν στις οικίες τους.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 28χρονος διέπραξε τις εν λόγω απόπειρες ληστειών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 28χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και  συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook