Χειροπέδες σε ζωοκλέφτες στην Κρήτη που ήταν και… αρματωμένοι | Photo

χειροπέδες-σε-ζωοκλέφτες-στην-κρήτη-π-1209664
Φωτογραφία αρχείου

Συνελήφθησαν, σήμερα (20.04.2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (20.04.2021) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών και αποθηκευτικούς χώρους.

Κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκ αν και κατασχέθηκαν συνολικά:

 Πολεμικό τυφέκιο,

 2 κυνηγητικά όπλα,

 2 ελάσματα συγκράτησης φυσιγγίων,

 φυσίγγια και κάλυκες

Επιπλέον σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

zarpanews.gr

One thought on “Χειροπέδες σε ζωοκλέφτες στην Κρήτη που ήταν και… αρματωμένοι | Photo

  1. Σώπα, ρε μπάς και ητανε …αλλοδαποί ? Η περιοχή αυτή είναι η γεννήτρια Κρητικού ………..πολιτισμού, Ζωνιανια, Λειβαδια, Ανώγεια, Αξος, Μαλεβίζι κλπ. Η περιοχή αυτή ζεί ακόμα στο 1300 μ.χ. Όλο φόνοι, ναρκωτικά, ζωοκλοπές, εκβιασμοί, κλπ τα μόνα που ακούμε και για κάθε ένα από αυτά για να ρίξουν σκόνη στα μάτια, προτάσσουν ψευτοκαπετανιά, πανηγύρια και γιορτές για δήθεν αγώνες, μαχες, ήθη και έθιμα με ψητά κλεμμένα κρέατα, Ότι πιο αντικοινωνικό, και σάπιο στην Κρήτη βρίσκεται σε αυτη την περιοχή που συνεχώς ξευτιλιζει την Κρήτη ! Είναι αυτό που λένε : όσο πιο ψηλά προσπαθεί να ανεβεί η μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κωλος της !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook