Χειροπέδες σε Κρητικό που βρέθηκε με ηρωίνη πάνω του

χειροπέδες-σε-κρητικό-που-βρέθηκε-με-η-764459

Συνελήφθη, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 33χρονος έξω από την οικία του, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς, πέταξε στο έδαφος μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη συνολικού βάρους 20,3 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έλεγχος στον 33χρονο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook