Χειροπέδες για μεθυσμένο που μπέρδεψε τα σπίτια και ξάπλωσε σε λάθος κρεβάτι

χειροπέδες-για-μεθυσμένο-που-μπέρδεψ-959641

Eνώπιον του δικαστή βρέθηκε ένας άνδρας ο οποίος μέθυσε τόσο πολύ σε πάρτι γενεθλίων και κατέληξε να μπει σε ξένο σπίτι και να ξαπλώσει δίπλα σε μια τρομοκρατημένη χήρα νομίζοντας ότι είναι το κρεβάτι του.

Ο 47χρονος Πολ Τέιλορ ήπιε τόση μπίρα που τη συνόδευσε με σαμπάνια και σφηνάκια τεκίλας με αποτέλεσμα να μεθύσει τόσο πολύ που να χάσει ακόμη και τον δρόμο για το σπίτι του. Φθάνοντας έξω από ένα ξένο σπίτι άρχισε να χτυπά τόσο δυνατά την πόρτα που ένας περαστικός ανησύχησε και κάλεσε την Αστυνομία. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μία ηλικιωμένη χήρα με προβλήματα ψυχικής υγείας, άνοιξε την πόρτα και ο άνδρας εισέβαλε κυριολεκτικά μέσα. Μέσα στο μεθύσι του πίστευε πράγματι ότι βρισκόταν σπίτι του. Αμέσως προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσε.

Μάλιστα έφερε και ένα τραύμα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να ματώσει και τα σεντόνια. Η αστυνομία έφθασε και τον συνέλαβε. Στη διάρκεια της ανάκρισης εξήγησε ότι έπινε νωρίτερα, ότι ποτέ ξανά δεν είχε περάσει από αυτόν τον δρόμο και δεν μπορούσε να θυμηθεί τι είχε συμβεί. Ο γιος του θύματος σε δήλωσή του είπε ότι μετά το περιστατικό η μητέρα του απέκτησε ψυχικό τραύμα.

Ο Τέιλορ ομολόγησε ποινική βλάβη και κοινή επίθεση.. Ενώ βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα ζήτησε να απολογηθεί στη γυναίκα για το περιστατικό, να της στείλει λουλούδια και να πληρώσει για τη ζημιά στην πόρτα αλλά και να της εξηγήσει ότι δεν ήταν διαρρήκτης που ήθελε να κάνει επιδρομή στο σπίτι της αλλά οι αστυνομικοί του είπαν να μην επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με την ηλικιωμένη και να μείνει μακριά της.

Ο δικαστής τον καταδίκασε σε 120 ώρες κοινωφελούς εργασίας και περιοριστικά μέτρα ώστε να μείνει μακριά από το θύμα του για έξι μήνες. Επιπλέον, πρέπει να πληρώσει 121 λίρες για να πληρώσει την ασφάλεια της γυναίκας, 875 λίρες στην ασφαλιστική εταιρεία και 500 λίρεςστο θύμα του ως αποζημίωση για την αναστάτωση που προκάλεσε. Συνολικά το χρηματικό πρόστιμο ανέρχεται στις 1.671,48 λίρες.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook