Χειροκροτήστε τους… Δείτε πού τοποθέτησαν κουτί του ΟΤΕ στα Χανιά | Photos

χειροκροτήστε-τους-δείτε-πού-τοποθέ-788211

Όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες το κουτί του ΟΤΕ τοποθετήθηκε πάνω το πεζοδρόμιο.Οι αρμόδιοι του Οργανισμού είναι προφανές, πως δεν το πολυσκέφτηκαν και δεν πολυκουράστηκαν κιόλας για να αποφασίσουν που θα τοποθετηθεί το συγκεκριμένο κιβώτιο.
Έτσι, και αφού είναι σπάνια η περίπτωση, κάποιος φορέας να λάβει υπόψη του Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, μητέρες με καρότσι και γενικότερα όσους χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια, και οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ δεν έπραξαν διαφορετικά και βρήκαν θέση για το κουτί τους στο πεζοδρόμιο του Κουμ Καπί.
Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Βέβαια, το συνεργείο του ΟΤΕ δεν παραλείπει να «μαλώσει» και τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ που στάθμευσε το όχημα του μπροστά στο κουτί και έτσι εμποδίζει ενδεχόμενες εργασίες των ανθρώπων του Οργανισμού.

Τον ΟΤΕ για την πρακτική του ποιος θα τον «μαλώσει»;

Όσο για τους πεζούς: υπάρχει και ο δρόμος….

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χειροκροτήστε τους… Δείτε πού τοποθέτησαν κουτί του ΟΤΕ στα Χανιά | Photos

  1. μηπως θα επρεπε καποια στιγμη ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ να αρχιζουν να πληρωνουν τους χωρους που καταλαμβανουν για τα κουτια τους και τις κολωνες τους στους αντιστοιχους ιδιοκτητες??? ΛΕΩ ΓΩ ΤΩΡΑ???

  2. Μηπως θα επρεπε ο Δημος και ο καθε Δημος να βαζει προστιμα; Οπως τα τραπεζοκαθισματα;
    Θα περιμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον μια απαντηση στο ρεπορταζ απο τον ΟΤΕ να δουμε τι εξηγηση θα δωσουν, να καταλαβουμε και εμεις το σκεπτικο που επελεξαν την τοποθεσια.

    ΥΓ. Φανταζομαι την πολη των Χανιων χωρις τα τοπικα ΜΜΕ και τρομαζω καθως ολα αυτα θα περνουσαν ετσι απαρατηρητα χωρις καποιος να δωσει καποια εξηγηση και ολα θα θαβονταν κατω απο το χαλακι

  3. Όπως και να το δει κανείς άκρη δεν βγαίνει. Από την μια πρέπει να γίνουν τα έργα για αναβάθμιση υποδομών και ταχυτήτων, από την άλλη αυτό πρέπει να γίνει σε μια πόλη με αρκετά προβλήματα ιδιαίτερα στο κέντρο και με όχι ιδιαίτερα καλή πολεοδομία, τρέχα γύρευε δηλαδή. Αν δεν γίνουν τα έργα θα υπάρχουν παράπονα για χαμηλές ταχύτητες, αν γίνουν σε πολλές περιπτώσεις θα έχουμε περιστατικά όπως το παραπάνω, αντε να βρεις λύση τώρα.

  4. Εγώ χειροκροτώ την πολεοδομία που πριν πολλά χρόνια όταν έγιναν τα σχέδια κάθε πόλης δεν υπολόγισε να αφήσει μια αξιοπρεπή απόσταση από σπίτι σε σπίτι και χώρο για τους πεζούς.
    Το κουτί σας πείραξε τώρα, λες και πριν μπει το κουτί χωρούσε κάνεις να περάσει. Μην πω και τις άθλιες νερατζιες μες τη μέση που κλείνουν τα μικρά αυτά πεζοδρόμια ανά κάποια μέτρα….
    Οι δε πολυκατοικίες που γίνονται χωρίς εσωτερικά πάρκινγκ και πετάμε τα αυτοκίνητα μας μες τη μέση κλείνοντας τους δρόμους ;
    Ο ΟΤΕ σας πείραξε τώρα με το κουτί του… Κάθε μέρα διαβάζεις και μια μαλακία στα νέα ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook