Χαζηράκης: Μέσα στον Ιούνιο οι προσλήψεις ιδιωτών μηχανικών στην πολεοδομία Χανίων

χαζηράκης-μέσα-στον-ιούνιο-οι-προσλήψ-1447746

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση με την ΔΕΠΑΝ για την πρόσληψη  εννέα ιδιωτών μηχανικών στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Χανίων, όπως έκανε γνωστό ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Χαζηράκης στην διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

Σύμφωνα με τον κ. Χαζηράκη, στην σχετική σύμβαση, θα συμμετέχουν αναλογικά όλοι οι Δήμοι της Π.Ε. Χανίων οι οποίοι εξυπηρετούνται από την πολεοδομία. Η σύμβαση μετά την υπογραφή της θα πάει προς έγκριση και εκτός απροόπτου, «μέσα στον Ιούνιο θα μιλάμε για προσλήψεις ιδιωτών μηχανικών στην Πολεοδομία.».

Υπενθυμίζεται πως η κίνηση αυτή έχει στόχο την ανακούφιση της υπηρεσίας από τον τεράστιο φόρτο εργασίας και την επίσπευση των εργασιών κυρίως έκδοσης οικοδομικών αδειών.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης επισημάνθηκε η ανάγκη διεκδίκησης παράτασης στην προθεσμία για κατέ παρέκκλιση δόμηση σε αγροτεμάχια εκτός σχεδίου πόλεως που εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα ο κ. Χαζηράκης έκανε γνωστό πως προχωρά η διαδικασία για την κύρωση της πράξης εφαρμογής για το Μετόχι Μπάρμπου, η οποία μετά την ολοκλήρωσή της θα προσθέσει μια μεγάλη και ιδιαίτερα σημαντική έκταση προς αξιοποίηση στον Δήμο Χανίων. Στόχος είναι άμεσα να δημιουργηθούν παιδικές χάρες και χώροι άθλησης.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook