Χαβάη: Τεράστια κύματα κατέστρεψαν γαμήλια δεξίωση – Έτρεχαν να σωθούν οι καλεσμένοι

χαβάη-τεράστια-κύματα-κατέστρεψαν-γα-1490322

Τεράστια κύματα, λόγω της τροπικής καταιγίδας που πλήττει τα νησιά, «κατάπιαν» γαμήλια δεξίωση στη Χαβάη, καταστρέφοντας τη μεγάλη μέρα του ζευγαριού.

Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε στα social media, δείχνει τους νιόπαντρους Dillon και Riley Murphy καθώς και τους καλεσμένους τους. Το ζευγάρι μάλιστα, είχε εκφράσει την ανησυχία του για την τροπική καταιγίδα «Ντάρμπι».

«Αυτό το μεγάλο κύμα εμφανίστηκε μόλις ξεκινούσαμε να μετακινούμε πράγματα αλλά η τούρτα ευτυχώς τα κατάφερε», δήλωσε το ζευγάρι σε τοπικό, τηλεοπτικό σταθμό, με μία δόση χιούμορ.

Δείτε βίντεο:

Σημειώνεται πως τεράστια κύματα έπληξαν μέρη της Χαβάης το Σαββατοκύριακο. Οι αξιωματούχοι άλλωστε, την περασμένη εβδομάδα προέβλεψαν τα μεγάλα κύματα στις νότιες ακτές της Χαβάης.

Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε κύματα να πέφτουν πάνω σε κατοικίες με τους ενοίκους να δηλώνουν: «Πλημμύρισαν τα πάντα».

Επισημαίνεται σύμφωνα με το Hawaii News Now, ότι οι κοινότητες σε όλη την πολιτεία ξεκίνησαν προσπάθειες καθαρισμού την Κυριακή, αφού ορισμένες επιχειρήσεις και σπίτια πλημμύρισαν και οι δρόμοι έκλεισαν λόγω ζημιών.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook