Χάθηκε στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε στην Κρήτη

χάθηκε-στη-θεσσαλονίκη-βρέθηκε-στην-κ-1158366

Αίσιο τέλος για έναν 17χρονο Πακιστανό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 15 μήνες από δομή φιλοξενίας της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο ανήλικος μετανάστης, που έφτασε στη χώρα μας ασυνόδευτος, εξαφανίστηκε πριν δεκαπέντε μήνες και πιο συγκεκριμένα, το έσκασε από τη δομή, τον Σεπτέμβριο του 2019.

Από τότε οι αρχές αναζητούσαν τα ίχνη του και πριν από μερικές ημέρες εντοπίστηκε σε περιοχή του Ρεθύμνου και πιο συγκεκριμένα στον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νεαρό αγόρι εντοπίστηκε από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου να κινείται πεζό σε επαρχιακό δρόμο και μετά από έλεγχο που του έκαναν, διαπίστωσαν ότι δεν είχε έγγραφα.

Ο 17χρονος μετανάστης μεταφέρθηκε στο Τμήμα για ταυτοποίηση στοιχείων, όπου και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι είναι ο αγνοούμενος που έφυγε από τη δομή της Θεσσαλονίκης.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ανηλίκων, ο οποίος αποφάσισε να μεταφερθεί και να φιλοξενηθεί σε δομή της Θήβας, ενώ ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 17χρονος προς το παρόν διαμένει σε σπίτι στον Μυλοπόταμο, ενώ αναμένεται έλευση κλιμακίου από την Δομή της Θήβας για να τον παραλάβει, ωστόσο νωρίτερα και πριν ταξιδέψει θα υποβληθεί σε τεστ Covid.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook