Χαροπαλεύει ο Ελληνοαμερικανός αστυνομικός του Λας Βέγκας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι

χαροπαλεύει-ο-ελληνοαμερικανός-αστυ-1050937

Ελληνοαμερικανός είναι ο αστυνομικός του Λας Βέγκας που δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς παραμένει σε μηχανική υποστήριξη μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια ταραχών.

Ο 29χρονος Shay Mikalonis είναι αστυνομικός του Λας Βέγκας εδώ και τέσσερα χρόνια και πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ επιχειρούσε να πραγματοποιήσει μια σύλληψη και ενόσω η Αστυνομία επιχειρούσε να διαλύσει ένα μεγάλο πλήθος διαδηλωτών μπροστά από ένα καζίνο που παρέμενε κλειστό λόγω του κορονοϊού.

Για το δυσάρεστο περιστατικό πραγματοποίησε ανάρτηση στο Facebook και το Τμήμα 20 της AHEPA: «Παρακαλούμε προσευχηθείτε για τον Αστυνομικό Shay Mikalonis, μέλος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας του Αγίου Ιωάννη στο Λας Βέγκας».

«Με αυτές τις διαμαρτυρίες, οι οποίες οδηγούν σε επεισόδια, η μία τραγωδία οδηγεί στην άλλη», ανέφερε ο Σερίφης της κομητείας Κλαρκ, Τζό Λομπάρντο, ο οποίος ηγείται της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας.

 

 

Ο κ. Λομπάρντο ανέφερε ότι αστυνομικοί στο Λας Βέγκας δέχονταν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί και ο Shay Kellin Mikalonis έπεσε χτυπημένος.

Tο μητροπολιτικό τμήμα της αστυνομίας του Λας Βέγκας έδωσε στη δημοσιότητα του ύποπτου δράστη. Πρόκειται για τον 20χρονο Edgar Samaniego.

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook