Χαρίτσης: Μπήκαμε σε lockdown με 170 διασωληνωμένους και συζητάμε για άνοιγμα με 730

χαρίτσης-μπήκαμε-σε-lockdown-με-170-διασωληνωμέ-1065539

Για αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας κατηγόρησε την κυβέρνηση μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

“Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη αντίφαση από το γεγονός ότι μπήκαμε σε lockdown 7 Νοεμβρίου, όταν είχαμε 170 συμπολίτες μας διασωληνωμένους, και τώρα όλη η συζήτηση είναι για το πώς θα ανοίξει η οικονομία μετά από πέντε μήνες lockdown με 730 διασωληνωμένους” δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

“Εμείς αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να υπάρξει επιτέλους και να δημοσιοποιηθεί ένα σχέδιο για το πώς θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα, όταν αυτό κριθεί εφικτό και αυτό θα μας το πουν οι επιστήμονες, ένα λελογισμένο άνοιγμα της οικονομίας. Αλλά να γίνει με κανόνες” σημείωσε.

“Η οικονομία και η κοινωνία δεν λειτουργούν με διακόπτη On-Off. Η κυβέρνηση αυτό που μας έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει όλο αυτό το διάστημα είναι να κλείνει την οικονομία και να την ανοίξει ξανά με έναν διακόπτη. Χρειάζονται κανόνες, πρωτόκολλα, ένα σχέδιο” υπογράμμισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook